امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13- چقدر صادق هستم؟ آیا تمام حقیقت را می گویم؟ اگر نه، چه چیزی مرا از گفتن حقیق
13- چقدر صادق هستم؟ آیا تمام حقیقت را می گویم؟ اگر نه، چه چیزی مرا از گفتن حقیقت باز می دارد؟
پاسخ
در گذشته صداقت با حماقت اشتباه میگرفتم و به مشکل بر میخوردم و با خودم فکر میکردم خوب پس صادق بودن خوب نیست چون انسان خسارت میبینه
ولی امروزه متوجه شدم که باید آرام حرکت کرد و  سعی میکنم تمام حقیقت رو نگم ولی دروغ هم نمیگم ، و در بیشتر مواقع سکوت میکنم

بستگی به شرایط و طرف مقابلم داره بعضی موقع همه حقیقت میگم بعضی موقع خیر.

بعضی موقع ها ترس از عکس العمل طرف مقابل، ترس از قضاوت، ترس از خسارت خوردن، البته در این جور مواقع ترس به اندازه تعادلش خوبه
پاسخ
من آموختم که اگر موضوعی را مطرح میکنم و میتوانم اعتما دکنم سعی کنم صداقت داشته باشم وحقیقت رابگویم درغیراینصورت اصلا روی مطلبی مکث نمی کنم که بخوام درآن ناصادق باشم چون این ناصادقی صدمه اصلیش به خودم مربوط میشود . ولی درگذشته بخاطرماسکهای که برچهره داشتم خودبخود وقتی خود حقیقی ام نیستم و از نقائصم بهره میگیرم نه از خصائل خوب انسانیم خوب ناصادقی و دروغ هم شرط وجود و ادامه حیات یک چنین موجودیست .
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  20- تا چه حد اهل عمل هستم؟ آیا بودجه ای برای خود تعیین کرده ام؟ چندبار تشخیص دا mehdiast 1 3,366 2015-11-07، 05:48
آخرین ارسال: mohamadreza
  12- تا چه حد قابل اعتمادم؟ آیا صورت حسابهایم را می پردازم؟ آیا وقت شناس هستم؟ آ mehdiast 3 3,900 2014-09-07، 11:57
آخرین ارسال: سارا
  30- آیا هیچ وقت، به اشتباهاتم اعتراف می کنم؟ چقدر با خودم صبور هستم؟ mehdiast 2 3,152 2014-08-14، 08:25
آخرین ارسال: sabor
  12- آیا من یک معامله گر هستم؟ آیا دوست دارم که وظیفه ای داشته باشم؟ آیا وقتی بر mehdiast 2 3,571 2014-08-14، 08:09
  27- آیا خوش بین هستم؟ mehdiast 2 2,607 2014-08-14، 08:07

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان