آیا میدانید :
ورود
هنوز عضو نشدی؟همین حالا عضو شو ;)
نام‌کاربری:
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

انجمن بانیان بهبودی
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • تقویم
  • راهنما
Home انجمن بانیان بهبودی انجمن معتادان گمنام NA فقط برای امروز+ اندیشه امروز+روز به روز365روز فقط برای امروز-(آذر ماه) فقط برای امروز+اندیشه امروز-بیست و هفتم آذر

تابلو اعلانات انجمن بانیان بهبودی
تاکی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر موژه چون سیل روانه
  • جلسات مجازی بانیان بهبودی
  • اساسنامه بانیان
  • پیامهای بهبودی بانیان
  • your title
  • خزانه جلسات مجازی بانیان
  • ارتباط با خدمتگزاران بانیان
  • سایت بانیان
امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فقط برای امروز+اندیشه امروز-بیست و هفتم آذر
mahla
883
60
دوستدار انجمن بانیان بهبودی
علی البدل منشی
وضعیت : غایب
سپاس‌ها: 1523
2281 سپاس گرفته‌شده در 158 ارسال
2013-11-22، 10:12
27 آذر پیام جلسات ما

«این حقیقت که همه گروهها بر رساندن پیام تمرکز میکنند، هماهنگی ایجاد میکند؛ معتادان میتوانند روی ما حساب کنند.»

کتاب پایه

v

ماجرای المشنگههای ما در دوران اعتیاد فعال شاید خندهدار باشد. داستان عکسالعملهای عجیب و غریب ما به زندگی در دوران مصرف شاید جالب باشد. اما آنها بیشتر حاوی بینظمی و آشفتگی هستند، نه پیام. بحثهای فلسفی درباره ذات خداوند جذاب است. بحث درباره موضوعات جنجالبرانگیز کنونی جای خود را دارند، اما جای آن در جلسه NA نیست.

مواقعی که از جلسات تنفر پیدا میکنیم و از اینکه «اعضا نمیدانند چگونه مشارکت کنند» یا «این هم یک جلسه شکوه و زاری دیگر بود» گلهمند هستیم، احتمالاً علامت این است که باید طرز بیان خود را به دقت و کاملاً بررسی کنیم.

مشارکت ما درباره اینکه چگونه بهبودی را آغاز کردیم و چگونه از طریق تمرین دوازده قدم در برنامه ماندیم، پیام بهبودی واقعی است. این چیزی است که ما به دنبال آن به جلسات می‌رویم. هدف اصلی انجمن ما رساندن پیام به معتاد در حال عذاب است. مشارکت ما در جلسات می‌تواند بسیار زیاد به این امر کمک کند و یا به طرز عجیبی به آن لطمه بزند. انتخاب و مسئولیت به عهده تک تک ما است.

v

فقط برای امروز: بهبودی خود را در یک جلسه NA به مشارکت میگذارم.
سپاس شده توسط: NASIB ، sadaf
NASIB
4,243
341
راهنما
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 14929
10229 سپاس گرفته‌شده در 895 ارسال
Rainbow  2013-12-17، 12:50
گنج حقیقی زندگی چیست؟
نه ثروت،ه دارایی،نه لذت،نه اقتدار،ونه شهرت.
گنج حقیقی زندگی روح است.
قدیسی در دروازه ی بهشت بهشت ایستاده بود،پرسید؛«خدوندا! چه چیزی برایت اورم تا در های بهشت را بر من بگشایی؟»
ندا آمد؛
«اشک های عشق،اندوه رنج دیدگان و تواضع قلب.....
جی پی واسوانی
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
وب‌سایت ارسال‌ها
پاسخ }
سپاس شده توسط: sadaf ، mahla
sadaf
7,089
432
خوش آمدگوی تالار
خوش آمدگو
سپاس‌ها: 15058
17392 سپاس گرفته‌شده در 2623 ارسال
Music  2013-12-19، 08:46
اندیشه امروز-بیست و هفتم آذر ( a day at a time )

در ابتدای ورود به برنامه شرایط ناپایدار عاطفی موجب اثراتی در احساسات ما نسبت به دوستان قدیمی و خویشاوندان گردید. برای بسیاری از ما دل گیریها در دوران بهبودی ترمیم خواهد یافت . برای افراد خارج از برنامه شاید نیاز به یک لحظه خاص از تماس باشد . اکنون که ما نیازی به مواد مخدر نداریم باید احساسات خود را درباره فرزندان ، همسر، خویشاوندان ، صاحب کار ، همکاران و همسایه ها مورد ارزیابی و دقت نظر قرار دهیم . تجربیات سالیان دراز افراد در برنامه به ما می آموزد که در مراحل اولیه بهبودی از گرفتن تصمیم های مهم اجتناب ورزیم بخصوص تصمیماتی که بار عاطفی دارند .
آیا من به اندازه کافی تجهیز شده ام که با دیگران در نهایت بلوغ برخورد نمایم ؟خداوندا ، مرا یاری کن تا بر هیجانات و سردرگمی خود چیره گردم .
آیا من قادر خواهم بود که با تفکر مجدد درباره ارتباطم زندگانی خود را دوباره جمع و جور کنم ؟
آیا من می دانم که ایجاد خویشاوندی جدید و سریع نیاز به سرمایه گذاری عاطفی دارد هنوز برای من زود است ؟

"یاران خود را زود درگیر مسائل نکن ."

کپی از این مطلب فقط با ذکر نام سایت http://forum.banianbehboodi.ir مجاز می باشد .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
وب‌سایت ارسال‌ها
پاسخ }
سپاس شده توسط: NASIB ، mahla
sadaf
7,089
432
خوش آمدگوی تالار
خوش آمدگو
سپاس‌ها: 15058
17392 سپاس گرفته‌شده در 2623 ارسال
2014-01-30، 11:38
27 آذر
رسيدن به ايده‌آل‌ها و تکامل‌گرایی غير ممكن است. وقتي كه سعي مي‌كنيم از ناممكن‌ها ممكن بسازيم، هر چه تلاش مي‌كنيم موفقيت امكان نداشته باشد، ریسک کردن را آغاز می‌کنیم. ریسک کردن هم درصد بسیار پایینی موفقیت دارد، که قابل مقایسه نیست. وقتی به آرمان خود نرسیدیم نااميدي و افسردگي و احساس بي‌لياقتي بر ما غلبه مي‌كند. ما هم طبق معمول خشمگين و با احساس بد روی خودمان به سرزنش و تنبيه و خودآزاري و در همان حال هم به دیگر آزاری مي‌پردازيم. آيا وقت آن نرسیده كه از هدف‌هاي غير قابل دسترسی و غیر ممكن دست بردارم؟ خداوندا: مرا ياري كن تا بدانم كه من ابر انسان نيستم. قدرت من فراتر از انسان‌هاي ديگر نيست. امروز خودم را از وسوسه كمال طلبي و ايده‌آليستی در مورد خود و ديگران و ساختن یک زندگی رها مي‌سازم، ثابت شده است که من بیشتر خراب می‌کنم، تا درست کردن. سعي مي‌كنم از قدرت خود در امور عادي زندگيم با راهنمایی و مشورت سود ببرم. آيا مي‌دانم كه تنها خداوند كامل است و من انسان هستم و قدرت محدودي دارم؟ امروز شكست‌هاي ديروزم را تجربه مي‌كنم و اشتباهات گذشته را نمي‌كنم. باید بیاد داشته باشم که من برده‌ی عادت‌ها هستم.
من، سوپر من نيستم!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
وب‌سایت ارسال‌ها
پاسخ }
سپاس شده توسط: NASIB ، mahla
NASIB
4,243
341
راهنما
سپاس‌ها: 14929
10229 سپاس گرفته‌شده در 895 ارسال
2014-02-04، 11:50
27 آذر
بعضي از الكليها بد زبان ميشوند (فحاشي ميكنند) بخصوص وقتي كه مي نوشند چطور ميتوانيم با اين بي حرمتي زندگي كنيم ؟ و در قبال آن چه كاري ميتوانيم انجام دهيم ؟الانان توصيه خاصي در مورد ارتباطات ارائه نمي دهد _ ما از خاتمه دادن يا تداوم بخشيدن آن حمايت نمي كنيم . اين تصميمات بهتر است براي هر فردي رها شود تا زمانيكه او احساس آمدگي كند . در حاليكه بر وظيفه شخصي خود كه مراقبت از خودمان مي باشد تاكيد مي كنيم اگر ميدانيم كه خطر جسمي بخشي از وجود ماست . بايد آنرا پذيرفته و براي مراقبت از خودمان . حد اقل بطور موقت . قدمي برداريم . ممكن است در صورت نياز مكان امني را براي رفتن مهيا كنيم . بهتر است كه پول داشته باشيم و سوئيچ ماشين در دسترس باشد . شايد در جستجوي يك مشاور باشيم و يا با پليس در اين مورد صحبت كنيم . هيچ كس تحت هيچ شرايطي حق بي حرمتي به كسي را ندارد ما ميتوانيم از رفتارهايمان تراز يگيريم تا ببينيم اگر با خشمگين كردن فردي كه نوشيده در بوجود آوردن مشكل سهيم بوده ايم . در تغيير دادن آن رفتار خود كوشش كنيم . اما مسبب فحاشي و بي حرمتي شخص ديگري نيستم .
ياد آوري براي امروز
من توانايي تغيير دادن شخص ديگري را ندارم . اگر من پرخواشگر هستم و با بي ادبي رفتار ميكنم . اين من هستم كه بايد تغيير كنم و اين تغيير با صداقت داشتن در آنچه كه اتفاق مي افتد . شروع ميشود . " اميد هست كمك نيز هست و داشتن شان انسانسي حق مسلم من است
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
وب‌سایت ارسال‌ها
پاسخ }
سپاس شده توسط: mahla
« قدیمی‌تر | جدید تر »