آیا میدانید :
ورود
هنوز عضو نشدی؟همین حالا عضو شو ;)
نام‌کاربری:
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

انجمن بانیان بهبودی
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • تقویم
  • راهنما
Home انجمن بانیان بهبودی انجمن معتادان گمنام NA قدمهای دوازده گانه معتادان گمنام قدم اول NA 1-مفهوم عاجز چیست؟

تابلو اعلانات انجمن بانیان بهبودی
تاکی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر موژه چون سیل روانه
  • جلسات مجازی بانیان بهبودی
  • اساسنامه بانیان
  • پیامهای بهبودی بانیان
  • your title
  • خزانه جلسات مجازی بانیان
  • ارتباط با خدمتگزاران بانیان
  • سایت بانیان
صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »
امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
1-مفهوم عاجز چیست؟
GOMNAM
3,769
265
رهجویان
وضعیت : غایب
سپاس‌ها: 8425
8360 سپاس گرفته‌شده در 1280 ارسال
2013-10-13، 11:31

مفهوم عاجز چیست؟

.
سپاس شده توسط: mahla ، NASIB ، sadaf ، آرتیمس ، لورک ، داود
mahla
883
60
دوستدار انجمن بانیان بهبودی
علی البدل منشی
سپاس‌ها: 1523
2285 سپاس گرفته‌شده در 158 ارسال
2013-10-17، 01:17
درماندگی وناتوانی در مقابل کاری که بر خلاف میل با طنی باشد وما را در موقعیت جنگ وتزادقرار دهد نشان از نا توانیست ودر این سوال قطع مصرفهای ما در گذشته مثال خوبی است که همیشه با شکست رو در رو می شدیم وبه این باور رسیدیم که از دست خودمان برای خودمان کاری بر نمی آید پس سعی می کنیم اقرار کنیم که در مقابل مواد مخدر عاجز هستیم تا به مرور بپذیریم
هر که مرا حرفی بیاموزد٬ مرا بنده خویش قرار داده است.
سپاس شده توسط: GOMNAM ، NASIB ، sadaf ، mohammad ، آرتیمس ، ali eynaksaz ، احمد ش ، داود
GOMNAM
3,769
265
رهجویان
سپاس‌ها: 8425
8360 سپاس گرفته‌شده در 1280 ارسال
2013-10-17، 01:32

عاجز کسی است که بر خلاف اراده خود کاری انجام می دهد.مترادف این کلمه:نداشتن کنترل،از دست دادن کنترل،نداشتن حق انتخاب است.درمورد مواد مخدر عاجز کسی است که حق انتخاب و کنترلی بر روی زمان مصرف،مقدار مصرف،محل مصرف و دوستان هم مصرفی ندارد.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
سپاس شده توسط: mahla ، NASIB ، sadaf ، mohammad ، آرتیمس ، لورک ، ali eynaksaz ، احمد ش ، داود

سپاس‌ها:
سپاس گرفته‌شده در ارسال
2013-10-28، 07:10
خوب ما همیشه عاجز رو کسی می بینیم که دست وپا ندارد ولی غافل بودیم که خودم نیز عاجزیم وقتی که بیماری ما عود میکند وما در مقابل ان نمی توانیم کاری انجام دهیم وقدرت تصمیم گیری از ما صلب میشود ان وقت هست که ما عاجز هستیم مثل من که وقتی بیماری ام عود میکند ومن می گویم اینبار با دفعات قبل فرق دارد واولین بار مصرف باعث می شود دیگر کنترل نداشته باشم وبخاطر لذت بردن از ان دیگر نتوانم خودم را کنترل کنم واین یعنی همان عجز من که در همه چیز هست مثل دروغ ،شهوت،غیبت،و.........................ومن اگر بپذیرم که این نقایص وبیماریم را نمی توانم کنترل کنم ودستم را بعنوان کمک بلند کنم یعنی اعلام کردم که عاجزم ودنبال بهبودی هستم
پاسخ }
سپاس شده توسط: GOMNAM ، mahla ، NASIB ، sadaf ، آرتیمس ، لورک ، ali eynaksaz ، احمد ش ، داود
mojtaba_s
676
12
علی البدل منشی
علی البدل منشی
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 25
1088 سپاس گرفته‌شده در 231 ارسال
2013-11-21، 01:36
به معنای واقعی عاجز به معنای کسی است که ناتوان میباشد و امور زندگی از دستش خارج و به سوی تباهی کشانده میشود
خداوندا
تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری
شکست قلب من جانا به عهده خود وفا کن
وب‌سایت ارسال‌ها
پاسخ }
سپاس شده توسط: GOMNAM ، mahla ، NASIB ، sadaf ، آرتیمس ، لورک ، ali eynaksaz ، احمد ش ، داود
کامران
10
عضو جدید
*
عضو انجمن
سپاس‌ها: 2
53 سپاس گرفته‌شده در 1 ارسال
2013-12-15، 09:07
سلام عاجز یا ناتوان یا اسیر عادتی که طبق خواسته ی خود در برابر آن هیچ اراده ایی وتوانی نداشته باشد،و در مقابل هوای نفس یا وسواس یا کاری که به کرات انجام داده اختیاری نداردو ناگزیر از تکرار آن به ناخواسته میشود و مثال زنده ی ما در برنامه ی انجمن های 12 قدمی مصرف به اجبار که راه و چاره ای به جز مصرف دوباره نداشتیم اما اینک در انجمن عاجز بودن ما دربرابر خود بیماری است و بیشتر هوای نفسی که همیشه سعی به کشاندن ما به انحرافات فکری که به گونه های مختلفی سراغمان می آیند و ما را فریب میدهد، مانند گذشت مدت پاکی و نیاز نداشتن به جلسات،یا دراشکال دیگری مثل هوس مال و منال یا اشتغال که همگی سبب میشوند که فاصله ایی بین ما و بهبودی که در راس است بیفتد وآن از یک فکر بکری که منشاۀ آن بیماری است ، پس عاجز بودن ما بقای بهبودی ما است ...
سپاس شده توسط: GOMNAM ، mahla ، NASIB ، sadaf ، آرتیمس ، لورک ، احمد ش ، داود
NASIB
4,243
341
راهنما
سپاس‌ها: 14929
10240 سپاس گرفته‌شده در 895 ارسال
2013-12-16، 10:10
به عنوان معتاد ، ما برخوردمان با کلمه عجز متفاوت از یکدیگر است . بعضی ازما تشخیص می دهیم که واژه ای پیدا نمی شود که به این دقت و سادگی شرایط ما را توصیف کند ، و به عجز خود با احساس راحتی و آرامش اعتراف می کنیم . بعضی در مقابل این واژه واکنش نشان می دهند و پس می زنند ، و آن را با ضعف ربط می دهند و عقیده دارند که نشانگر نوعی نقص شخصیتی است . درک مفهوم عجز ، و اینکه اقرار به آن تاچه حد برای بهبود ما ضروری است ، کمک می کند تا از احساسات منفی که ممکن است درمورد مفهوم این واژه داشته باشیم ، رها شویم . وقتی نیروی محرک ما در زندگی ، خارج از کنترلمان باشد عاجز هستیم . اعتیاد ما مطمئناً شرایط چنین نیروی پیش برنده و غیرقابل کنترلی را دارد . ما نمی توانیم مصرف مواد یا رفتارهای اجباری خود را معتدل یا کنترل کنیم ، حتی وقتی که باعث می شوند چیزهایی را که برایمان مهم هستند از دست بدهیم . یا حتی وقتی که ادامه آن ، مطمئناً به صدمات فیزیکی غیرقابل جبرانی ختم خواهد شد . می بینیم کارهایی را می کنیم که اگر به خاطرهر چیز جز اعتیادمان بود امکان نداشت انجام دهیم ، کارهایی که وقتی بعداً به آنها فکر می کنیم از خجالت به خود می لرزیم . ممکن است حتی تصمیم بگیریم که دیگر نمی خواهیم مصرف کنیم ، و اینکه مصرف نخواهیم کرد ، ولی حتی وقتی که شرایط مهیا می شود پی می بریم که به سادگی قادر به قطع مصرف نیستیم .کتاب راهنمای کارکرد قدم
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
وب‌سایت ارسال‌ها
پاسخ }
سپاس شده توسط: GOMNAM ، sadaf ، آرتیمس ، لورک ، ali eynaksaz ، rezaahmadi222 ، احمد ش ، داود
sadaf
7,089
432
خوش آمدگوی تالار
خوش آمدگو
سپاس‌ها: 15058
17393 سپاس گرفته‌شده در 2623 ارسال
Music  2014-01-09، 09:36
بله ، خود غیز قابل اراده بودن و از دست دادن اختیار زندگی دلیلی بر عاجز بودن من می باشد . ابتدا در مورد واژه عجز واکنش و عکس العمل نشان می دادم و همیشه فکر می کردم این کلمه در مورد افراد ترسو و ضعیف به کار می رود اما وقتی نگاهی به رفتارهای افراطی و اجباری خود و صدمات روحی و روانی که به خاطر وابستگی به خود زدم نیم نگاهی کردم فهمیدم به سادگی نمی توانم از رفتارهایم پرهیز نمایم و نیاز دارم عجز خود را به طور سلولی بر خودم ثابت کنم .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
وب‌سایت ارسال‌ها
پاسخ }
سپاس شده توسط: GOMNAM ، NASIB ، آرتیمس ، rezaahmadi222 ، احمد ش ، داود
meshki
737
78
منشی قدمهای راهنمای کارکرد قدم
علی البدل منشی
سپاس‌ها: 7
1952 سپاس گرفته‌شده در 146 ارسال
2014-01-23، 08:02

تمام اينها که دوستان نوشته اند بسیار درست است اميدوارم تجربیات با عملکرد شان يکي باشد
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
سپاس شده توسط: GOMNAM ، sadaf ، زينب ، آرتیمس ، لورک ، ali eynaksaz ، rezaahmadi222 ، احمد ش ، داود
habib5470
47
عضو جدید
*
عضو انجمن
سپاس‌ها: 8
321 سپاس گرفته‌شده در 0 ارسال
2014-03-01، 05:20
عاجز کسی است که بر خلاف اراده خود کاری انجام می دهد
عجز یعنی با وجود اینکه از نظر ذهن کاری قابل انجام باشد ولی در مرحله عمل در انجام و یا کنترل ان ناتوان باشیم
سپاس شده توسط: GOMNAM ، NASIB ، sadaf ، آرتیمس ، لورک ، mohsen..yazd ، ali eynaksaz ، rezaahmadi222 ، احمد ش ، داود
« قدیمی‌تر | جدید تر »
صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »