آیا میدانید :
ورود
هنوز عضو نشدی؟همین حالا عضو شو ;)
نام‌کاربری:
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

انجمن بانیان بهبودی
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • تقویم
  • راهنما
Home انجمن بانیان بهبودی انجمن معتادان گمنام NA قدمهای دوازده گانه معتادان گمنام قدم اول NA 5-مفهوم انحراف فکری معتاد گونه چیست؟

تابلو اعلانات انجمن بانیان بهبودی
تاکی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر موژه چون سیل روانه
  • جلسات مجازی بانیان بهبودی
  • اساسنامه بانیان
  • پیامهای بهبودی بانیان
  • your title
  • خزانه جلسات مجازی بانیان
  • ارتباط با خدمتگزاران بانیان
  • سایت بانیان
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
امتیاز موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
5-مفهوم انحراف فکری معتاد گونه چیست؟
هادی
124
36
علی البدل منشی
علی البدل منشی
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 574
685 سپاس گرفته‌شده در 30 ارسال
2014-05-16، 11:01
انحراف فکری معتاد گونه یک فکر تو خالی و بی اساسه که منشا آن از تصورات باطل و عدم اعتماد به نفس و بی ایمانی من سرچشمه میگیرد. بها دادن به افکار خراب و منفی باعث انحراف فکری میشه.
من در تمامی تصمیمات همیشه از رو بی ایمانی و ترس نقاط منفی قضیه رو در نظر میگیرم،که همین باعث بوجود آمدن انحراف فکری و منفی بافی در من می شود.
راهکاری که من در اینجور مواقع استفاده می کنم؟
دعا،اقرار،مشورت،رفتن به جلسه،...
سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd ، Rzh ، sadaf ، داود ، GOMNAM
GOMNAM
3,769
265
رهجویان
وضعیت : غایب
سپاس‌ها: 8425
8360 سپاس گرفته‌شده در 1280 ارسال
2014-06-02، 05:13
منظور تفکر منفی معتاد است و خودمحوریش . من در زمان مصرفم فقط به راههای تهیه مواد فکر می کردم و لذت مصرف آن . هرگز به طور جدی به عواقب مصرفم فکر نمی کردم و اینکه دارم گور خودم را با دستهای خودم می کنم! اگرکسی می فهمید مصرف کننده هستم و یا مامورها می گرفتنم دفعه بعد جوری برنامه ریزی می کردم که برای مصرف کردن به مشکل دیگری برخورد نکنم . من هرگز نشستم و جدی فکر کنم که اگر مامورها مرا بگیرند و به مدت طولانی به حبس بروم ، چه بر سر زندگی و خانواده ام می آید؟ اگر همین طور ادامه بدهم از نظر جسمی چه بلایی سرم می آید؟ اگر در موقع مصرف اوردوز کنم چه؟ واقعیت این است که ما معتادها فکر می کنیم برای دنیا تخم دو زرده کرده ایم و با همه فرق داریم! این احساس تفاوت شاخه اصلی بیماری اعتیاد است و پدر من معتاد را درآورده! حالا چرا من اینطور شدم ؟ برای اینکه در گذشته ، یک جاهایی از عواقب کار و مجازات قصر در رفتم و فکر می کنم همیشه همین طور خواهد بود! آدم سالم و عادی اگر یک روز بعیدی مواد هم مصرف کند ، در اولین باری که دچار مشکل شود ، جان ، مال و آبروی خود را برمی دارد و برای همیشه با مواد خداحافظی می کند .

من شخصا با چشم خودم عاقبت اعتیاد به مواد مخدر را در فامیل دیده بودم ، مثلا دایی پدرم در روزهای آخر زندگی جگرش را قی کرد و یکی دیگر از اقوامم که زمانی بسیار پولدار بود در اثر اعتیاد به مواد در جوی خیابان جان داد اما آن موقع من فکر می کردم آنها بلد نیستند چه جوری مواد مصرف کنند اما من می توانم! ... این من می دانم و می توانم داشت مرا هم پیش آنها می فرستاد و فقط معجزه برنامه بود که مرا از مرگ حتمی نجات داد.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، Rzh ، sadaf ، داود
rezaahmadi222
9
عضو جدید
*
عضو انجمن
سپاس‌ها: 31
52 سپاس گرفته‌شده در 9 ارسال
2014-12-19، 09:14
انحراف فکری معتاد گونه نوعی جریان و الگوی منفی در افکار من است که اجازه نمیدهد ثبات و تمرکز در افکارم  داشته باشم واین انحراف  5فرم دارد 1وسوسه افکار منفی به این معنا که من دایما در حال فکر کردن و بیش بینی کردن و ترسیدن از چیزی هستم که هرگز اتفاق نیافتاده >2اشتغال فکری: هرگز کله ام خالی از قضاوت کنترل و مقایسه نمیشود3برش افکار:فکرم هرگز فرصت تمرکز روی یک موضوع مهم را ندارد و مثل گنجشک اذین شاخه به اون شاخه میبره4خوشخیالی :یا دید تونلی که فکر من تقریبا قدرت دیدن شعاع بیشتر ازفکر مورد نظر را ندارد5 :تصورات باطل و قضاوت نادرست در مورد تمام مسایل :::
سپاس شده توسط: sepahrad ، mohsen..yazd ، Rzh ، sadaf ، داود
داود
456
102
عضو فعال
سپاس‌ها: 1206
1445 سپاس گرفته‌شده در 378 ارسال
2015-06-05، 04:21
انحراف فکری معتاد گونه همان افکاری است که

بواسطه مصرف موادمخدر سالها در ذهن من نقش

بسته بود و با آن زندگی می کردم.دیدن نیمه

خالی لیوان؛اعتماد نداشتن به برنامه وفقط

به نقاط ضعف یک موضوع نگاه کردن از مثال های  

بارز انحراف فکری معتاد گونه است...

تصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/heart.gif

سپاس شده توسط: ARSAM ، Atlas ، مونا
« قدیمی‌تر | جدید تر »
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2