موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
341
اگر می خواهید که جاودانه شوید
ترک کردن را بیاموزید
ترک کردن حقیقی شعله ای است که درقلب فروزان است.
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 1,453
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
[b]19 اردیبهشت
بهطور یقین درک کردهام که رفتار دیگران هرقدر آزار دهنده و غیرمنطقی هم باشد، نقش من در این میان تعیینکننده است. اگر میل داشته باشم که مظلوم نمایی کنم همان نقش را هم بهخوبی بازی خواهم کرد و مسلماً خودم از درون متأثر و پشیمان خواهم شد. اگر بخواهم واکنش منفی نشان دهم باز هم خودآزاری کردهام. آیا در هنگام مواجه شدن با رفتار شریرانه و آزار دهنده افراد، آیا قادر هستم که ابتدا آنها را درک کنم سپس بپذیرم؟ آیا بهتر نیست که لااقل بهخاطر بهبودی خودم مطابق با اصول خودیاری قدمها به آرامی از این افراد کنارهگیری کنم؟آیا میدانم که رهایی از درگیریها و تنشها و نشان ندادن واکنشهای زیانبار اولویت اوّل من در مسیر رهایی از وابستگیها و زندگی جدید است؟ امروز بهطور یقین میدانم که بهبودی من در رأس امور و هرچیز دیگری قرار دارد. میخواهم به خودم اهمیت بدهم. من آنقدر به خودم ارزش قائل هستم که حالم را بد نکنم. همزمان با دوری جستن از افراد آزار دهنده، از مکانها و شرایطی که موجب ناراحتی میشوند، اجتناب کنم. چون این شرایط من را در حالت واکنش نشاندادن و انتقام گرفتن و بحرانی نگهمیدارد.
بطور یقین خودم دردسر خودم هستم![/b]
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
موضوعها: 1,453
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
اندیشه امروز 19 اردیبهشت a day at a time
زمانيکه شخصی حرکت زشتي مي کند و یا " حرفهای " موهنی را بر زبان می آورد ، ما گاهی می گوییم " خود را فراموش کرده است " بدين معنی که شخص مذکور تحت تاثير شرايط از کنترل خارج شده و اعمالی از او سر زده که شایسته او نيست .
اگر من بخاطر داشته باشم که چه هدفی دارم و چگونه انسانی هستم بدون شک خود را فراموش نخواهم کرد و اجازه نخواهم داد که شرایط کنترل را از دست من خارج سازد . من باور دارم که خوبیها سرانجام بر زشتیها غلبه خواهند کرد و در نهایت عشق بر نفرت ، شهامت بر ترس ، صبر بر خشم و تحریک پذیری چیره خواهد شد .
آیا من برای پیشرفت تلاش می کنم ؟
من امروز از خداوند بزرگ که قادر به انجام تمام کارهاست درخواست می کنم که به من کمک کند تا در رفع نواقص خود بکوشم تا بتوانم نقاط منفی را به مثبت تغییر دهم . آیا من قادرم که با مرور زندگی خود به تاثیرات این تغییر و دگرگونی در رهایی از اعتیاد توجه کنم ؟
آیا رهایی من از اعتیاد نمونه ای از این تغییر نیست که مرا از زندگی ویرانگر و رو به نابودی گذشته به شرایط سازنده و امیدوار کننده امروز رسانده است ؟
" منفی ها را به مثبت تبدیل کن "
کپی از این مطلب فقط با ذکر نام سایت www.forum.banianbehboodi.ir مجاز می باشد.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم