امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3ـ «پروردگاری که خود درک کردیم» برای من به چه معنايي دارد و فهمي است؟
3ـ «پروردگاری که خود درک کردیم» برای من به چه معنايي دارد و فهمي است؟

.
پاسخ
در گذشته و یا کودکی تا قبل از آشنایی با انجمن 12 قدمی خدای درک شده توسط من خدایی بود که به راحتی نمی توانستم با او ارتباط برقرار کنم و برای گفتن حرفهایم به او ترس داشتم و مدام برایش شرط می گذاشتم در واقع تعیین تکلیف می کردم و به او علاوه بر مشکلاتم راه حل هم ارائه می دادم اما امروز می دانم من تنها مشکلاتم را باید به او بگویم و به او راه کار و راه حل ندهم و نتیجه کارهایم را به او واگذار کنم .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ
یعنی لازم نیست خدایی که دیگران درک میکنند من برای خودم درک کنم و درک خودم هر چقدر هم ناقص باشد برای شروع برقراری رابطه کافیست.
پاسخ
این قدم خیلی لذت بخشه, چونکه ما با سعی کردن در یافتن خدای خودمان اونطوری ک ب صورت شخصی و خصوصی درکش کردیم انتخابش میکنیم,تعریفش میکنیم,نوع تماس,زمان برقراری ارتباط و مکان همش دست خودمونه,
بهترین معنا همون نیروی برتره,یک نیروی مافوق
یک منبع انرژی ک در راس قرار گرفته,یه نیروی بی نهایت,ک در درون خودم در جستجوش هستم.
پاسخ
خداوندي كه از كودكي به من نشان داده شده بود ، خداي مهرباني نبود كه من امروز باور دارم ...
  با مرور گذشته ام و رابطه ام با خداوند دريافتم كه خداوند مهربان ه منو دوست داره هميشه در كنارم بوده كمكم كرده و معجزات اش بارها و بارها من و عزيزانم را نجات داره ...رد پاي مهربان اش را در زندگيم مي بينم ..درك و باورش ميكنم ...

خدا را دوست دارم ....
      ***********  ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين  بخنداند ....
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  6ـ «سپردن» برای من چه معنی دارد؟ sadaf 7 6,732 2014-12-05، 03:47
آخرین ارسال: Atlas
  5ـ «مراقبت خداوند» برای من به چه معنايي است؟ sadaf 4 4,548 2014-08-22، 12:45
آخرین ارسال: Arghavan
  1ـ «تصمیم‎گیری» برای من به چه معنايي دارد و كاربردي است؟ sadaf 4 3,893 2014-08-15، 11:05
آخرین ارسال: Arghavan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان