امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
17) آيا احساس مي‌كنيد كه حقيقتاً تمايل داريد زندگي خودرا به خدا بسپاريد؟
17) آيا احساس مي‌كنيد كه حقيقتاً تمايل داريد زندگي خودرا به خدا بسپاريد؟
پاسخ
من بعلت مدیریت نداشتن باید برای خودم یک مدیر بگیرم که خداوند است.هر انچه بدست من بسپارند را به ورشکستگی میکشانم مخصوصا زندگی خودم را.از وقتی بخدمت مدیر و صاحبکارم در امدم زندگیم به بهبودی کشید.ولی هر وقت خودم کنترل را بدست میگیرم زندگیم خراب و خرابتر میشود
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
در حقیقت وجود رنجش و عجزهایم در قدم اول که لیست کرده ام و در قدم دوم فهمیدم که مغز من بیمار است و سلامتی عقل ندارم و با لیست کردن خرابکاریها و نداشتن عقل و مشورت نکردن نشان دادم که این دو قدم به من تاکید میکند بهتر است فوراً وکیلی برای خودت دست و پا کنی و با مرور کردن لیست عجزها و خرابکاریهایی که خودم با نداشتن عقل و دیوانگیهایی که کرده بودم را هرروز مرور میکنم و بهتر دیدم تا درست شدن سلامتی عقل به خدایی که خودم درک میکنم بسپارم و این بهترین گزینشی خواهد بود که در طی زندگی کرده ام . من با خرابکاری و گندهایی که در مدت 45 سال زده ام . خودم را کنار میکشم که دوباره گرفتار اراده و قدرت محدودم نکنم.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  2) آيا خداوند را در زندگي خود كنار گذاشته‌ايد يا گذاشته بوديد؟ مثال بزنيد. mahla 2 1,918 2016-03-11، 02:17
آخرین ارسال: خورشید
  27) در صورت سپردن زندگي به خدا چه چيزي را ممکن است از دست بدهيد؟ mahla 2 3,795 2014-12-05، 03:40
آخرین ارسال: Atlas
  6) علت وابستگي‌هاي خودرا در چه مي‌دانيد؟ mahla 0 1,370 2013-12-14، 07:55
آخرین ارسال: mahla
  10) احساسي که نسبت به گـروه خود داريد احساس تعلق است يا تملک؟ عشق است يا وابستگي؟ تعص mahla 0 2,170 2013-12-14، 07:52
  13) در حال حاضر به چه چيزهايي وابستگي داريد؟ mahla 0 1,487 2013-12-14، 07:50

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان