موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
265
انتقادات شما باعث می شود تا خدمتگزاران بانیان بهبودی نقطه ضعف های خود را شناسایی کنند و در رفع آنها بیشتر تلاش نمایند
انتقادی که ما از شما داریم اینه که سایت شما با این حال که تازه است ولی اون صلابت خودشو نداره و در ضمن مطالب نوشته شده در سایت کم است با تشکر (اوس ممد)
موضوعها: 0
Thanks Received: 0 in 0 posts
سال ديگه ميخوايد چتروم بزاريد؟يه چتروم گذاشتن اين همه دنگ فنگ نداره آپلو نمي خوايد هوا كنيد كه بابام جان
ارادتمند شما آق هوشي
سلام من به عنوان یک معتاد در حال بهبودی میخواستم از تمام کسانی که در این سایت مطلبهای خود را مطرح میکنند در هر ضمینه ای تشکر کنم دستتون درد نکنه
سلام روز همگي بخير..
من از وقتي عضو شدم هر روز دارم پيام ميفرستم يه راهنماي خانم ميخوام..ولي اصلن..انگار نه انگار..مگ ر انجمن بهبودي اصولش بر پايه خدمتگذاري نيست..پس چرا من اينقدر پاس ميخورم به حاشيه هاي زمين كه هيچ كس هم نيست..
خسته شدم از علافي..دارم پشيمون ميشم از انتخاب اين سايت
موضوعها: 2
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
35
سلام ,من اصلا از این سایت سر در نمیارم ,میخام راهنماییم کنید .میخام تو جلسات انلاین شرکت ,مصرف کننده نیستم انجمن کودا هستم ,
منو راهنمایی کنید .مرسی
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
سلام خانم ایلین
ایدی صدف شما را با کنترل پنل راهنمایی خواهند کرد
۴ تن از اعضای با تجربه کدا در این سایت هستند که میتوانید ار انها کمک بگیرید
اقای شاپور الف
خانم ماریان
خانم صبور
خانم صدف
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 186
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
78
کساني که براي منشي شدن در چت روم انتخاب مي شوند بايد صلاحيت داشته باشن براي چت روم ونه اينکه براي خوش گذراندن منشی شوند این فکر نکنم درست باشه یا از پارتی استفاده بشه حتی منشی ها هم باید شرایط خدمت داشته باشن ویک نفر باید انها رو کنترل کنه تا خدمت خودشان رو درست انجام دهند
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
102
سلام دوستان . من شماره سامانه پیامکو هم خودم وهم به خیلی از همدردا معرفی کردم وطبق توضیحی که داده بودیدبرای فعال سازی اقدام کردیم اما فعال نشد وهیچ پیامکی برای ما ارسال نشد لطفا رسیدگی کنید ... مرسی
الهی بینایی ده که در چاه نیفتیم...
سلام من واقعا نمی دونم من این مشکل رو دارم یا همه دارند.به خاطر وارد شدن به انجمن تا الان 3 بار ثبت نام کردم.واقعا مشکل چیه وکجاست