امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
18. آيا تا اين مقطع و در اين قدم مشكلي پيدا كرده‌ايد، که نیاز به سؤال کردن دارید را ت
18. آيا تا اين مقطع و در اين قدم مشكلي پيدا كرده‌ايد، که نیاز به سؤال کردن دارید را توضيح دهيد؟
پاسخ
در ابتدا با کلمه نداشتن سلامتی عقل در این قدم مشکل پیدا کردم، اما وقتی درست و صادقانه بی عقلیهای خودم را لیست کردم. دنبال کلمه ای بیشتر از دیوانه و جنون بودم. به راستی من چه بیرحمانه و ظالمانه باخودم رفتار میکردم. من تنباکو که یک ضد حشره و ضد خزنده است را مصرف میکردم و در مقابل اعتراض ریه ام که سرفه های شدید میکرد اهمیت نمیدادم. من با نادانی و ناآگاهی خودم را درگیر مسائلی میکردم که هیچ ارتباطی به من نداشت. من باکنترل کردن دیگران سعی میکردم در جایگاه خداوند قرار بگیرم. من با الکل و مواد مخدر همه ارزشها و قابلیتها و سلامتی خودم را از دست دادم. من با قمار و شرطبندی دارو ندار خودم و خیلیهای دیگررا از بین بردم. من به حقوق دیگران تجاوز کردم و احترامی به نوامیس دیگران قائل نشدم من از انسان بودن خودم سوءاستفاده کردم من از دیگران حقشان را گرفتم و مالشان را دزدیدم و با غیبت و قضاوت آنها را لو دادم و دنبالشان دروغ گفتم. من در قدم دوم به راحتی و بدون رنجش این قدم را برداشتم و به نداشتن سلامتی عقل خودم اقرار و اعتراف کردم و سعی میکنم در هرکاری از دیگران مشورت بگیرم و بابت جبران خسارت ها مستقماً اقدام کنم و نگران نباشم زیرا خداوند در این راستا مرا کمک خواهد کرد و با صدماتی که به خیلیها زدم که آنها را نمیشناسم و یا به محیط زیست و اجتماع و بیت المال صدمه زده ام، از طریق خدمت کردن در انجمن سرطانی های ایران و پیام رسانی و حمایت از تازه واردان، به آنها با انتقال این سه قدم و مشارکت در جلسات و پنلهای مختلف اطلاعرسانی سعی در جبران خسارت شوم...
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  17. آيا بخاطر دارید شما دست به جه اعمالي زده‌ايد كه شكست خورديد ولي باز آنرا تكرار كر mehdiast 1 1,339 2014-12-26، 02:10
آخرین ارسال: شاپور الف
  6. آياوقتي شما باخداوند ارتباط داريد (دعا) حواس‌تان متمرکز صحبت و رازو نیاز با خداوند mehdiast 1 1,603 2014-12-26، 12:06
  4. آيا مذهب به‌خصوصي را رد و يا از آن انتقاد كرده‌ايد؟ mehdiast 1 1,437 2014-12-25، 01:43

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان