امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
7. آيا مي‌توانيد تصويري بغير از تصوير گذشته‌ای که از خداوند داشتيد را توضيح دهيد؟ (مع
7. آيا مي‌توانيد تصويري بغير از تصوير گذشته‌ای که از خداوند داشتيد را توضيح دهيد؟ (معمولاً مبتلایان سرطانی با خداوند میانه خوبی ندارند و خود را قربانی او میدانند)
پاسخ
تصویر و تصور من از خداوند موجودی خشن و عصبانی که ده برابر ازپدرم خشن تر که هیچ رحم و گذشتی به من نداشت. من آنچه که در سراسر عمرم از او خواسته بودم، هیچکدامش را برآورد نکرد و من احساس کردم که از من خوشش نمیآید و من را تنبیه و مجازات میکند. موجودی بسیار بزرگ و کسی بود، که هرگز مرا نخواهد بخشید و من ازخشم او بسیار ترس داشتم و دوست نداشتم بمیرم تا مجازات شوم. من به خاطر ابتلایم به سرطا از خداوند بیشتر شاکی شدم و احساس کردم که برای مجازات کردن من این بیماری را به من داده است. او که به دعاهایم توجه نکرد و هرگز خواسته هایم را اجابت نکرد و برعکس خواسته هایم خییلی چیزهایی را که زحمت کشیده بودم و به سختی بدست اورده بودم از من گرفت و حالا منتظر است که جانم را هم بگیرد. او من را به دنیا آورد که لذت و خوشبختی دیگران را ببینم و با این بیماری بمیرم و در آن دنیا هم عاقبت هیزم آتش جهنمش خواهم شد...
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  21. فكر مي‌كنيد کدام سؤالات را راحت‌تر جواب مي‌دهيد؟ mehdiast 1 1,536 2014-12-26، 02:23
آخرین ارسال: شاپور الف
  20. آيا مي‌توانيد تشخيص دهيد كه اصول خودیاری اين برنامه، یک برنامه‌ي مذهبي نيست؟ mehdiast 1 1,390 2014-12-26، 02:20
  15. آيا مي‌دانید چرا از اينكه در جمع و حضور مردم با خداوند دعا و نیایش كنيد خجالت مي‌ mehdiast 1 1,449 2014-12-26، 02:05
  13. چه صدماتي زده اید آیا مي‌توانيد آنها را ليست كنيد؟ mehdiast 1 1,737 2014-12-26، 02:00
  10. آيا مي‌توانيد بغير از ديوانگي به رفتار با خود نام ديگري بگذاريد؟ mehdiast 1 1,523 2014-12-26، 12:19

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان