امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15- آیا به نظرتان هرچيزي و نیازی میرسد، یا آنها را كه به ذهنتان می‌آید را مي‌توانيد

15- آیا به نظرتان هرچيزي و نیازی میرسد، یا آنها را كه به ذهنتان می‌آید را مي‌توانيد از خدا بخواهيد؟
پاسخ
درگذشته به من اینگونه تفهیم کرده بودند، که هرچه میخواهی و به هرقدر که میخواهی اونهم مهمترینهایش را از خدا بخواه و اوهم وظیفه داره بهت بده، پس هرچه را که میخواهی طلب کن و من هم چیزهایی را میخواستم که نداشتم و داشتنش هم عاقلانه نبود. اما این روش دعا و نیاز یک عادتی بود که از زمان کودکی درمن بود ومن هم ازهمین طریق میخواستم و با آمدن به اصول خودیاری متوجه شدم که زندگی روحانی و معنوی چیزی نیست که من قبلاً آموزش دیده باشم. پس باید این دعا و مراقبه راهم به خداوند بسپارم، که او بهترین را برای من میخواهد. من نباد چیزی را از او بخواهم و اوهم بمن بدهد و همان هم بلای جان من بشود. پس بهتر است که دعا و نیازت را هم به خالق خودت بسپاری و او همانی را برایت بدهد که بصلاحت است...

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  12- به نظرتان اين سپردن و رابطه منطقی با خالق خود براي‌تان چه مفهومي دارد؟ mehdiast 1 1,426 2014-12-27، 08:51
آخرین ارسال: شاپور الف
  11- آيا مي‌توانيد توضيح دهيد چگونه و با چه روشي اراده و زندگي‌تان را به خداوند مي‌سپر mehdiast 1 1,548 2014-12-27، 07:50
آخرین ارسال: شاپور الف

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان