2014-01-19، 02:33
1-چه خصوصیات یا ضعفهای شخصی هستند که در میان گذاشتن آنها با شخص دیگری باعث خجالت من خواهد شد ؟
|
1-چه خصوصیات یا ضعفهای شخصی هستند که در میان گذاشتن آنها با شخص دیگری باعث خجالت من خ
|
2014-01-19، 02:33
1-چه خصوصیات یا ضعفهای شخصی هستند که در میان گذاشتن آنها با شخص دیگری باعث خجالت من خواهد شد ؟
2014-08-24، 11:55
این سوال خصوصی ولی خوب بخاطر تجربه دادن به دوستان مینویسم دیگه
البته این شوخی بود و تنها جا و مکانی که میشه خصوصیات و ضعف های شخصی رو در میان گذاشت همین انجمن هاست ، من قبلا چون فکر میکردم ما زن هستیم نباید خیلی چیزها رو بیان کنیم و باعث شرمندگی ما و خانوادمون میشه و همین که نمیتونستم خیلی از مسائل کوچیک که به نظرم اون موقع خیلی بزرگ بود در میون بذارم و راه حل بگیرم بعد از گذشت زمان برام مشکل بزرگی میشد ولی بعد از شرکت در جلسات متوجه شدم باید با کسانی مشورت کنم و راه حل بگیرم که قضاوتم نکنن، درکم کنن، و پیششون احساس حقارت و خود کم بینی نکنم در چارچوب خاصی خودم بشناسم و با مشورت راهنما انجام بدم، بین بهبودی و بیماری یکی رو انتخاب کنم باور کنید در گذشته تو مهمانی ها از رفتن به سرویس بهداشتی هم خجالت میکشیدم و خیلی اوقات نمیرفتم وقتی سنم خیلی کم بود ..... شدم خجالت میکشیدم به کسی بگم و باعث عفونت شد وقتی کسی پیشنهاد دوستی با من میداد خجالت میکشیدم با کسی مشورت کنم که آیا دوست بشم یا نشم و بعد دچار مشکل میشدم وقتی غذای بخصوصی رو تو مهمونیا دوست داشتم روم نمیشد بگم من اون غذا رو دوست دارم اصلا خیلی مسائل دیگه که الان دیگه یادم نیست و اینا همه بهم ضربه زد سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، شقایق93 ، ali eynaksaz ، سما
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
5-چه نقص اخلاقی و اشتباهاتی وجود دارد که در میان گذاشتن آنها با شخص دیگری برایم دشوار | sadaf | 1 | 1,620 |
2014-08-24، 12:19 آخرین ارسال: زهرا20 |
|
3-شخصی که میخواهم مسایلم را با او در میان بگذارم مایلم چه ویژگیهای بخصوصی داشته باشد؟ | sadaf | 1 | 1,388 |
2014-08-24، 12:08 آخرین ارسال: زهرا20 |
|
2-از شخصی که در قدم پنجم مسایلم را با او در میان می گذارم انتظار چه برخوردی را دارم ؟ | sadaf | 1 | 1,484 |
2014-08-24، 12:05 آخرین ارسال: زهرا20 |