2014-01-28، 11:45
11-چگونه می توانم این سنت را در زندگی شخصی و در خانواده خود بکاربرم ؟ آیا ما مستقل هستیم ؟ آیا اعمال ما بر خانواده های دیگر تاثیر می گذارد ؟ بر جامعه چطور؟
|
11-چگونه می توانم این سنت را در زندگی شخصی و در خانواده خود بکاربرم ؟ آیا ما مستقل هس
|
2014-01-28، 11:45
11-چگونه می توانم این سنت را در زندگی شخصی و در خانواده خود بکاربرم ؟ آیا ما مستقل هستیم ؟ آیا اعمال ما بر خانواده های دیگر تاثیر می گذارد ؟ بر جامعه چطور؟
2014-08-10، 04:43
کار کرد این سنت به من کمک کرد که من آزاد و مستقل باشم یاد گرفتم انعطاف پذیر باشم این سنت به من کمک کرد خودم را بشناسم و رفتار من روی خانواده ام امر میگذارم و قبل از کاری کنم مشارکت کنم اعتماد کردن را یاد بگیر و سنت چهارم مسیول پذیری را به من یاد داد پاسخگو بودن در برابر رفتار ها و اعمالم را به من یاد داد این سنت به من کمک کرد از نظر شخصیتی و رفتارهایم خودم را بیشتر بشناسم و در جامعه هم تاثیر دارد در خانواده مستقل باشم و استقلال داشته باشم روشن بین باشم مسولیت پذیر باشم و پاسخگویی را یاد بگیرم منافع جمع را با منافع شخصی ام ترجیع دهم الگوی رفتاری ام را بشناسم و سهی در تغییر الگوهای نا سالم داشته باشم همان طوری که حق آزادی به خودم میدهم دیگران حق آزادی دارند استقلال مالی و عاطفی را رعایت کنم از لحاظ شخصی خود را بیشتر بشناسم و ببینم وابسته ام یا دلبسته میانه رو یا تعادل مسیولاه و متفکرانه حد و مرز داشته باشم و حد و مرز دیگران هم بدانم.
سپاس شده توسط: sadaf
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
8-آیا من هدف اولیه نارانان که کمک به خانواده و دوستان فرد معتاد است را در فعالیتهای خ | sadaf | 1 | 1,692 |
2014-08-07، 05:17 آخرین ارسال: sahar |
|
7-به عنوان تازه وارد چه احساسی داشتم ؟ آیا از من استقبال به عمل آمد ؟آیا می توانم افک | sadaf | 1 | 1,347 |
2014-08-07، 05:14 آخرین ارسال: sahar |
|
5-گروه من چگونه تاثیر تصمیمات خود را بر نارانان بطور کلی در نظر می گیرد ؟ | sadaf | 1 | 1,706 |
2014-08-07، 03:46 آخرین ارسال: sahar |
|
2-چگونه به دیگران آزادی می دهم تا مسئول اعمال و افکار فردی خود باشند ؟ | sadaf | 1 | 1,708 |
2014-08-05، 10:13 آخرین ارسال: sahar |