امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 شهریور-روز به روز

5 شهريور يكي از مزاياي برنامه‌ی خودیاری در اين است، كه آگاهي مرا در مورد جهان بيني و تكليف خود و واقع بيني آگاه کرده است. نتيجه اين آگاهي، آرامش و زندگي با لذت و غلبه بر مشكلات كه قالباً قادر به حل آن‌ها نبودم شده است. اغلب به دليل بي‌علاقگي و بي‌اطلاعي و بلاتكليفي، مشكلات را بزرگ‌نمايي كرده و از همان ابتدا خود را از حل آن ناتوان مي‌دانستم. آيا هنوز هم از مشكلات تراژدي ساخته و خود را به مظلوميت و قربانی بودن مي‌زنم؟ امروز به خاطر جهان بيني و کسب تجربیات مختلف که در برنامه پیدا کرده‌ام، به هيجان آمده و در مسير بهبودي انرژي و شادابي بيشتري كسب مي‌كنم. ديگر حاضر نيستم در مقابل مسائل و مشكلات زانو زده و تسليم شوم و يا بگويم مهم نيست، یا اهميت ندارد، یا در فرصتي منایب ديگر، یا از زیربار مسئولیت آن فرار نمایم. امروز خداوند را به خاطر روشن‌بيني و پذيرشم سپاسگزار و شاکر هستم. مطلع هستم که بیماری من قدرت زیادی دارد که برایم سناریو بسازد و نشان داده است که در اینکار بسیار مهارت دارد و برایم هرچه درد و غم و اندوه را به‌تصویر می‌کشد. آیا امروز بیماری و قدرت ویرانگرش را به خداوند سپرده‌ام؟ دل را بگشا، همه‌ي چيزها واقعي هستند!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  1 شهریور - روز به روز sadaf 0 829 2014-02-04، 11:01
آخرین ارسال: sadaf
  2 شهریور-روز به روز sadaf 0 813 2014-02-04، 11:00
  3 شهریور-روز به روز sadaf 0 780 2014-02-04، 10:59
  4 شهریور-روز به روز sadaf 0 850 2014-02-04، 10:58