امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16) آیا من با اشخاصی که هیچ وجهه تشابهی و یا کسانی که دوست نداشتم رابطه جنسی داشته ام

16) آیا من با اشخاصی که هیچ وجهه تشابهی و یا کسانی که دوست نداشتم رابطه جنسی داشته ام؟ آیا من از مردم تصویرسازی می کردم؟ آیا در محیطی که بودم فقط به آدمهای جذاب توجه می کردم؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
پروسه قدم یک درباره اقرار ما به عاجزی است. فهمیدن و پذیرفتن عاجزیمان مسیر آزادی ماست. در نوشتن ترازنامه قدم یک ما دست به نگارش نمی زنیم. ما تمامی نگرانیهایمان را در ارتباط با اینکه چقدر نوشته ما خوب به نظر میرسد یا نه را رها می کنیم، ما واقعیت را همانگونه که درباره ما مصداق پیدا میکند روی کاغذ می آوریم. به این فکر نکنید که اشتباه از آن چه کسی بوده است، فقط واقعیت را بنویسید. هدف این قدم این نیست که درباره وضعیت شما و خانواده تان قضاوت کند و یا هر شخص دیگری که محق بوده و یا در اشتباه بوده. هدف این است که صادقانه برای خودتان اقرار کنید که عاجز هستید و زندگی شما فقط به وسیله افکارتان غیر قابل اداره شده است.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  17) من چه کاری انجام داده ام که نمی خواستم انجام دهم؟ من با چه کسانی معاشرت کرده ام ک mehdiast 2 1,785 2016-04-14، 12:24
آخرین ارسال: خورشید
  14) آیا من زمانهای طولانی پوچی را با تصاویر سکسی، رمان عاشقانه ویا رابطه ام در آن زما mehdiast 2 3,950 2016-04-13، 12:38
  4) آیا تصویرسازی و خیالپردازی عاشقانه و جنسی، زمان زیادی از وقت مرا به خود اختصاص می mehdiast 2 2,670 2016-04-10، 12:08
  1) اولین خاطره جنسی من چیست؟ آیا این رابطه جنسی اجباری ومنحرف بود؟ mehdiast 6 4,508 2016-04-09، 02:46
  34) ایا من یا شریک جنسی ام دچار بارداری از پیش تعیین نشده شده ایم؟ ایا من بابت این ک mehdiast 1 1,725 2015-01-31، 03:44
آخرین ارسال: ARSAM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان