امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
33) چگونه بیماریم بر ابرو . حیثیت و منزلت اجتماعی ام تاثیر گذاشته است ؟ ایا من عاشق ک

33) چگونه بیماریم بر ابرو . حیثیت و منزلت اجتماعی ام تاثیر گذاشته است ؟ ایا من عاشق کسانی میشوم که با عث بد نامی من میشوند ؟ و یا به خاطر شهوت کردن تحت نظارت امنیت اجتماعی قرار میگرفتم ؟ ایا این از نظر قانونی بر روی من تاثیر گذار بود

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
یکبار توسط ماوران مفاسد اجتماعی دستگیر شدم آن ها من را کشان کشان به پیاده رو بردند تمام مردم با تعجب به من نگاه میکردند من را با دست های وپاهای باز مرا به دیوار آجری چسباندوشروع به بازرسی بدنی ام کردند ومن در همین حال گفتم به خودم خدا رو شکر که این همان چیزی است که برای متوقف شدن نیاز دآرم.شهوت پریشانی بی نظمی وبدبختی وفاجعه به بار می اورد برخی ازمابازداشت شده ایم وانهایی هم گرفتارنشدند خوش شانس بودند.

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  31) چگونه بیماریم من بردارایی ام تاثیر گذاشت ایا من در امدم را از دست داده ام؟ و یا mehdiast 3 2,830 2016-06-17، 08:10
آخرین ارسال: خورشید
  30)چگونه بیماری من بر شغل و حرفه و ارتقای شغلی ام تاثیر گذاشته است ؟ اگر بیماریم اشک mehdiast 2 1,878 2016-05-13، 11:26
  29)چگونه بیماری من بر تحصیلات . گسترش مهارت هایم . و دیگر حیطه های شخص ام تاثیر گذاش mehdiast 3 2,378 2016-05-12، 01:45
  26) بیماریم چگونه بر زندگیم در خانه،همسرم و یا (نداشتن همسر)، کودکانم و یا( نداشتن بچ mehdiast 1 1,181 2015-01-14، 03:41
آخرین ارسال: ARSAM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان