امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
14- آیا مي‌توانيد کجاها حق انتخاب و حق تصميم‌گيري داشتید و آنرا از نظر خودتان کاملاً

14- آیا مي‌توانيد کجاها حق انتخاب و حق تصميم‌گيري داشتید و آنرا از نظر خودتان کاملاً توضيح دهيد؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
[php]من فکر میکردم خودم هرکاری که دوستدارم میتونم انجام بدهم و باهرکسی که دوست دارم دوستی کنم. اما نمیدانستم که من فقط یک حق انتخاب دارم و اونم انتخاب یک دوست مثل خودم بیمار بود و با همین انتخاب در یک جریان ناخواسته و اجباری هرکاری با بیماری خودم انجام میدادم و همه اینکارها از روی اجبار بیماریم بود و من دلم خوش کرده بودم که حق انتخاب دارم و من همیشه با سلیقه بیماریم بودم و به دست بیماریم راهبری میشدم و همه تصمیمگیریها و حق انتخابها توسط بیماریم بود و من اصلا متوجه طغیان بیماریم نبودم و هرکاری که انجام میدادم دست خودم نبود و من در همان انتخاب اول اشتباه میکردم و در تمام دوران روز توسط همان اشتباه اشتباهات و خطاهای زیادی مرتکب میشدم و گاهی خودم متوجه میشدم که توسط یک نیروی قدرتمند شیطانی هدایت میشوم و با اینکه خیلی میترسیدم اما جرات عنوان کردن آنرا نداشتم.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  28- مي‌توانيد برآورد كنيد كه تا كنون چقدر پول باخته‌ايد؟ mehdiast 1 1,348 2014-04-08، 04:31
آخرین ارسال: شاپور الف
  27- فكر مي‌كنيد، چندبار مي‌توانيد در طي روز اين دعا را بخوانيد؟ mehdiast 1 1,385 2014-04-08، 04:30
  25- آيا تاکنون در اين برنامه هم لغزش كرده‌ايد، مي‌توانيد دلايل آنرا توضيح دهيد؟ mehdiast 1 1,412 2014-04-08، 04:27
  24- آيا به ياد داريد اعمال تكراري براي رهايي و يا براي اعمال معتادگونه‌ي خودتان انجام mehdiast 1 1,335 2014-04-08، 04:26
  15- اگر حق انتخاب پیدا کردید چه انتخاب و تصمیمی دارید؟ mehdiast 1 1,319 2014-04-08، 04:16

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان