2014-04-13، 01:56
دیدن یه سوسک توی اتاق خواب درواقع مسئله خاصی نیست مسئله خاص از اونجا شروع میشه که :سوسکه ناپدید میشه...!!
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
|
فکاهی
|
2014-04-13، 01:56
دیدن یه سوسک توی اتاق خواب درواقع مسئله خاصی نیست مسئله خاص از اونجا شروع میشه که :سوسکه ناپدید میشه...!!
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
2014-04-14، 01:39
پلیس راهنمایی و رانندگی جلو یه راننده را می گیره ، می گه ،کارت ماشین،معاینه فنی ،بیمه،گواهینامه ،یارو می گه :چکار کنم ،جمله بسازم
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
2014-04-14، 02:50
هروقت دلم میگیره میرم سر پیانوم …
بعدش میبینم عههه پیانو ندارم و برمیگردم رو میز ضرب می زنم !
2014-04-20، 03:52
در رمانتیک بودن ما همین بس که هم شمع داریم و هم پروانه ! (امضا : جمعی از اتومبیل ها)
سپاس شده توسط: taraneh
2014-04-21، 08:30
بهلول هم نشديم خودمونو ب ديونگي بزنيم بعد يكي ب مشكل بخوره واسش حل كنيم بعد همه بگن چه ديونه باهوشي
2014-04-27، 10:52
آدم هرچقدرم جدی و خشک باشه وقتی یه بچه با تفنگ اسباب بازیش بهش شلیک میکنه باید بمیره !
2014-04-28، 03:35
دیروز پینوکیو آدم شد
و امروز ،آدم ها پینوکیو ! من از غاقبت مادر بزرگ می ترسم اگر فردا ،شنل قرمزی گرگ شود .....
2014-04-29، 02:08
پیامک شوهر به زن : نترسیا ،من از پله های اداره افتادم و خانم جهانپور منو بیهوش بودم رساند بیمارستان به هوش آمدم احتمال خون ریزی مغزی هست .پای چپ و دنده راستم شکسته ..و جواب زن به شوهرش : خانم جهانپور کیه ؟؟؟؟؟؟؟
2014-04-30، 02:45
ای کسانی که همش پشت سر من حرف میزنید_
عااااااشقتووونم که اینقد درگیر منید!! سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، سارا ، tiyam ، NASIB ، رسول
2014-06-01، 06:36
همسایه عزیز به من زنگ زده میگه:عشاق یعنی آدم پولدار؟
میگم:نه! چرا پولدار؟ میگه :تو روزنامه خوندم، نوشته :میری کافی شاپ می بینی عشاق قبلا همه میزها رو اشغال کردن میری تلکابین می بینی همه کابینها روعشاق گرفته اند ... گفتم شاید معنیش یعنی آدم پولدار !
دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل
|
|