موضوعها: 18
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
100
[font]کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا . . .
چه می دانی تو از امروز چه میدانم من از فردا . . . [/font][font][font] همین یک لحظه را دریاب که فردا میشوم تنها . .[/font][/font]
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
اعتیاد فیلم یا تراژدی یا قصه نیست که برایت تعریف کنم، اعتیاد دردیست که در آن سوختم، و راه حل در وجود، دیگران نیست.
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
100
شك نكن با يك گروه كوچك هم ميتوان دنيا را دگرگون كرد ولي بايد متحد، متعهد و در يك راستا بود. در واقع اين اتفاقي است كه هميشه افتاده است.
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
100
عشق دادن و عشق گرفتن ، انتقاد پذیر بودن ، اعتماد به خود و دیگران داشتن ، انجام دادن د رست کار ...
اینا مواردی که تو خدمتگزاری باعث میشه تو مسیر بهبودی قرار بگیریم[img]images/smilies/heart.gif[/img]
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
100
امروز با خودم و ديگران صادق خواهم بود. برايم مهم نيست ديگران چه فکري در موردم ميکنند زيرا دير يا زود حقانيتم بر ديگران افشا ميشود.[img]images/smilies/heart.gif[/img]
موضوعها: 14
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
302
به رغم همه رنجها و مشكلات ، ديگر مايل به تجربه ي فلاكت گذشته ام نيستم ....
جهان با نور عشق به خدا برايم روشن شده است ، و " و ديگر تنها نيستم"
"بيل ويلسون " نامه 1966"
خدا را دوست دارم ....
*********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند ....
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
100
خدایا، اندیشه ام را در مسیری معنوی و روحانی قرار ده، تا روحم را با تو درآمیزم، و لذت بودن با تو را در لحظه لحظه ی زندگی ام دریابم.
[img]images/smilies/angel.gif[/img]