امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
14-سنت دوازدهم چه ارتباطي با سنت دهم دارد ؟ باسنت يازدهم چطور؟
.

14-سنت دوازدهم چه ارتباطي با سنت دهم دارد ؟ باسنت يازدهم چطور؟ 

پاسخ
[align=right](سنت 10) ما بعنوان گروه و انجمن به جز برنامه ي الانان در باره ي هيچ مسئله ديگري ابراز عقيده نمي كنيم و در ارتباطات خود را جامعه فقط اصول برنامه را ارائه ميدهيم .نه عقايد شخصي اعضاي خود را در باره ي مسائل ديگر و ما سعي نميكنيم با استفاده از حيثيتي كه نام الانان كسب كرده روي مسائل جامعه تاثير بگذاريم و وارد موضوعات حارجي نميشويم و يا در مقابل اعتمادي كه مسئولين بما ميكنند مسئوليم و در مسائل بي طرفي خود را اعلام ميكنيم و فقط به هدف اصلي انجمن مي پردازيم . 
(سنت يازده) در روابط خود با جامعه اساس اعتبار برنامه را بر كارايي الانان بنيان مي گذاريم نه بر شهرت و شخصيت يك يا چند عضو ...
گمنامي ( بي نام و نشان بودن) ..سنت دوازدهم عملا ما را به سمت هدف اصلي مان حركت ميدهد و انجمن فقط از طريق عملكرد صحيح و اصول روحاني خود را معرفي ميكند ، نه از طريق تبليغات ...
پروردگارا !   از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!                         
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  6-چه ارتباطي ميان گمنامي م رازداري وجود دارد ؟ sadaf 1 1,999 2014-09-10، 05:06
آخرین ارسال: MOZHGAN
  9-چطور مي توانم بدون شکستن گمنامي فردي ، الانان را معرفي کنم ؟ sadaf 1 1,821 2014-09-10، 05:03
  15-موقعي که اعضاء الانان را خارج از جلسات ملاقات ميکنم چطور مي توانم در عين حفظ گمنام sadaf 1 1,646 2014-09-10، 05:01
  3-آیا اساس معنوي گمنامي فردي خود را درک مي کنم ؟ گمنامي گروهم را چطور ؟ گمنامي منطقه sadaf 1 1,915 2014-09-10، 04:56
  16-گروه من چطور اعضاء را از اصول گمنامي آگاه مي سازد ؟ آيا اينکار را به شکل معمولي و sadaf 2 2,224 2014-09-10، 04:44

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان