2014-09-10، 03:25
.
7-آيا در گروه خود فردي را بت مي کنم و از او انتظاراتي دارم که از خود ندارم ؟
|
|
2014-09-10، 03:25
.
7-آيا در گروه خود فردي را بت مي کنم و از او انتظاراتي دارم که از خود ندارم ؟ سپاس شده توسط: NASIB
2014-09-10، 03:48
شاید در اوایل برنامه انتظارات من از افراد قدم کار کرده که خدمت داشتن زیاد بود و اگر ایرادی در کار آنها میدیدم آنها را زیر سوال میبردم. حال با کار کرد ن قدم و سنت ها فهمیدم که بالا و پایین نداریم ستاره نداریم.رشد از من شروع می شود .ولی سعی میکنم کسانی را که عملکرد و آگاهی بیشتر دارند را الگوی خود قرار داده،تا بهتر بتوانم اعمال آنها را منعکس کنم.یاد بگیرم و عمل کنم .از راه درست،از راه دستور و فرمان کاری انجام نمیدهم بلکه از طریق الگوی بهبودی اینکار را انجام میدهم.
دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل
2014-09-10، 04:55
نها در گذشته بله اما امروز می پذیرم که همه همدرد هستیم و داشتن انتظار از دیگران و بت کردن آنها به خاطر نواقص من است ...خدمتگزاران انجمن عشق بلا عوض و به رايگان به گروهها ميدهند و ما اعضاء بايد قدردان آنها و سپاسگزار باشيم .. همچنين تمامي گروهها را تشويق ميكنيم كاملا خودكفا باشند و تنها به يكي ، دو نفر از اعضاي حود هم اتکاء نكنند.. وقتي دو اصل بذل و بخشش و مسئوليت پذيري رعايت شوند همبستگي روحاني و ثبات مالي و حمايت معنوي يعني خدمت كردن در گروه توسط اعضاء تضمين ميگردد . بايد توجه داشته باشيم خدمات در انجمن جرياني خصوصي نيست ، بلكه مسئوليت دسته جمعي كليه اعضاي انجمن است . البته اين سخن به اين معنا نيست كه نسبت به توجه _ تجربه يا بصيرتي كه اعضاء در انجام مسئوليت هاي خدماتي از خود نشان ميدهند قدر شناس نباشيم . ما بسيار قدردانيم ، اما ... در الانان اصل گمنامي در خدمات را مقدم بر شخصيت خدمتگزاران مورد اعتماد خود ميدانيم مسئوليت دسته جمعي نه قدرت شخصي _ نيرويي است كه خدمات را در الانان هدايت ميكند .
پروردگارا ! از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
5-چگونه به خاطر مي سپارم که حتي موقع حرف زدن با يکي از اعضاء گروه ، هويت کسي را فاش | sadaf | 1 | 1,446 |
2014-09-10، 05:34 آخرین ارسال: MOZHGAN |
|
9-چطور مي توانم بدون شکستن گمنامي فردي ، الانان را معرفي کنم ؟ | sadaf | 1 | 1,557 |
2014-09-10، 05:03 آخرین ارسال: MOZHGAN |
|
3-آیا اساس معنوي گمنامي فردي خود را درک مي کنم ؟ گمنامي گروهم را چطور ؟ گمنامي منطقه | sadaf | 1 | 1,635 |
2014-09-10، 04:56 آخرین ارسال: MOZHGAN |
|
8-اگر عضو مشهور و صاحب نامي از جامعه به گروه من بيايد ، آيا از اينکه به ديگران بفهمان | sadaf | 1 | 1,373 |
2014-09-10، 04:48 آخرین ارسال: MOZHGAN |
|
16-گروه من چطور اعضاء را از اصول گمنامي آگاه مي سازد ؟ آيا اينکار را به شکل معمولي و | sadaf | 2 | 1,918 |
2014-09-10، 04:44 آخرین ارسال: MOZHGAN |