امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1-معني خودکفايي کامل براي من چيست ؟
.

1-معني خودکفايي کامل براي من چيست ؟

پاسخ
خودکفایی یا متكي به خود بودن يعني : رهايي از وابستگي _ مسئوليت پذيري _ لذت بردن از انجام كارهايي كه توان انرا داريم _ سربار جامعه و خانواده و فاميل نبودن _ اعتماد و عزت نفس و احساس آزادي ..
[align=right]متكي به خود بودن بهترين پيامي ست كه گروه به عموم جامعه ميدهد ..ما پس از تشكر اعلام خودكفايي ميكنيم ..
[align=right]خود كفايي سنت هفت به ما ياد آوري ميكند كه هر فردي در يك جلسه همان مسئوليتي را دارد كه منشي ، رهبر ، خزانه دار ، نماينده بين گروه ، مشئول نشريات و خوشامدگو دارد . 
[align=right]اما زماني خودكفا ميشويم كه ترسهايمان برطرف شود ، زماني كه ما بعنوان فرد يا گروه اتكامان از روي چيزهاي اطراف برداشته و به خداوند مهربان و قدرت دروني كه از رابطه با او سرچشمه گرفته وصل ميشويم احساس راحتي _ آزادي _ قدرت و ارزش به ما دست ميدهد و ايجاد حس رضايت از وضعيت موجود حاصل ميشود و نتيجه آن قدرت تصميم گيري درست در انجام امورات متكي به خود بودن ، ما را از هواي نفس جدا ميكند ..كه نتيجه آن آزادي و بي نيازي در تمام امورات و در سطح گروه باعث اعتماد به نفس و احساس ارزش در اعضاي گروه و حس مسئوليت داشته باشيم .. .
[align=right]زير بناي اتكا به ديگران وابستگي و توقع از ديگران و ضعف شخصيتي و نداشتن هدف است .
پروردگارا !   از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!                         
پاسخ
در زمان بیماری من از هر نظر وابستگی شدید به دیگران داشتم .شادی و ناراحتی ام به مردم و جاهاو چیز های مختلفی بستگی داشت .اما در حال حاضر خود کفایی در دوران بهبودی به من یاد آور می شود که یک انسانم و حق تصمیم دارم از هر نظر باید مستقل باشم و زندگی خودم را داشته باشم در حال حاضر هم وابستگی دارم .اما اتکای من از روی چیزهایی که در اطرافم هستند برداشته شده و به نیروی برترم متمرکز شده است 
دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  8-آيا مشوق جلسات اداري براي گروه خود هستم ؟ sadaf 1 1,725 2014-10-15، 03:18
آخرین ارسال: MOZHGAN
  7-آيا گروه من مبلغ منصفانه اي براي اجاره محل ، کپي و تنقلات پرداخت مي کند ؟ و آيا sadaf 1 1,485 2014-10-15، 03:15
  28-آيا براي بهبود خود ، کمک مالي ميکنم ؟ آيا کاملا خودکفا هستم ؟ آيا آماده هستم خودکف sadaf 1 1,371 2014-10-13، 08:44
  31-آيا شادي من بستگي به موقعيت دارد ؟ يا براي رضايت خاطر نگاهم به سوي خودم است ؟ توض sadaf 1 1,191 2014-10-13، 08:40

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان