موضوعها: 12
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
355
تبريک دست خالي مرا با سخاوت بي حدت بپذير...
تولد 5سال پاكيتون رو تبريك ميگم
دركنار خانواده شاد باشيد
[img]images/smilies/heart.gif[/img]هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر[img]images/smilies/heart.gif[/img]
موضوعها: 0
Thanks Received: 0 in 0 posts
محمد آقای عزیز
تولدت مبارک
تولد پنج سالگیتو به خودت.خانواده ی محترمت.راهنمات
وهمه دوستات تبریک میگم
امیدوارم تولدپنجاه سالگیتو جشن بگیریم
موضوعها: 5
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
191
روزهای زندگی ام گرم میگذرد با تو ،
با تو گرم هستم و نمیسوزد عشقمان، ای خورشید خاموش نشدنی همچو یک رود که آرام میگذرد ،عشق ما نیز آرام میگذرد و تویی سرچشمه زلال این دل ساعت عشق مان تمام لحظه های زندگیست ،ثانیه هایی که پر از عطر و بوی عاشقیست میدانم همیشه همینگونه که هستی خواهی ماند،مثل یک گل به پاکی چشمهایت،به وسعت دنیای بی همتایت همزبانمی، ای که با تو یک صدا برایت احساسات عاشقانه ام را میگویم حرفی نمانده جز سکوت بین من و چشمانت، که در این سکوت میتوان یک دنیا عشق را خواند چه با شوق میخوانم چشمانت را و چه عاشقانه گرفته ایم دستهای هم را همه ی دنیا فریاد عشق ما را شنیده است،هنوز هم نگاهم به نگاهت دوخته است، چقدر قلبت زیباست ... چه بی انتهاست قصر عشق توـ و من چه خوشبختم از اینکه اینجا هستم ، در کنار تو تویی که برایم از همه چیز بالاتری و از همه کس عزیزتر میخوانمت تا دلم آرام آرام بماند .
تولد تکرار امیدواری خداوندی است ، یاداوری این تکرار بر شما گرامی باد عزیزم تولد 5 ساگیت مبارک امیدوارم همیشه سالم و شاداب همراه با پاکی بدون تاریخ داشته باشی. ومن همراه تو این شادی راجشن بگیرم
دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل
موضوعها: 14
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
302
سلام آقا محمد ، منم تولد 5 سالگی شما را تبریک میگم . پاک و شاد باشید در پناه خداوند .
خدا را دوست دارم ....
*********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند ....
موضوعها: 21
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
307
5 سالگي دوست وهم درد عزيز محمد جانو تبريک ميگم ايشالله پاکي بي تاريخ خوش امدي هم درد[img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img]
[font]موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق[/font]
موضوعها: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
102
محمد جان سلام
اگر آتش اعتیاد روشن است و تورا نمی سوزاند بدان خداوند نگاهی ابراهیمی به تو دارد...
پنجمین سالروز تولد دوباره ات را خدمت شما وخانواده محترم تبریک میگم
الهی بینایی ده که در چاه نیفتیم...