موضوعها: 1
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
سلام.فرهادم یه معتاد!
رفقا تو سم زدایی هستم.امروز 24 ساعته قطع مصرف کردم.درد فیزیکی دارم.برام از صمیم دل دعا کنید.
موضوعها: 0
(2016-07-11، 09:42 )'فرهاد مس' نوشته است: سلام.فرهادم یه معتاد!
رفقا تو سم زدایی هستم.امروز 24 ساعته قطع مصرف کردم.درد فیزیکی دارم.برام از صمیم دل دعا کنید.
سلام درود بر شما داداش گلم ،سخته ،ولی شیرین تر از عسله ،صبر صبر صبر ، ،،،،،،
برای رهایی باید این سختیها را تحمل کنی روزی میرسه که دلت برای این روزها تنگ میشه الان که دارم این مطلب را برای شما می نویسم دقیقا 8 ساله که پاکم و قراره امشب چیپ 8 سالم را بگیرم و یادم میاد که حدود 20 شب از درد فیزیکی خوابم نمی برد ولی تمام اون درد ها همان اوایل تموم شد و الان خودم وخانوادم داریم از این پاکی لذت می برم برات دعا میکنم انشالله که پاک میشی و دستت میاد توی این حلقه
سلام
همسر من قرص ترامادول استفاده میکنه...چطور میتونم از کسانی که موفق به ترک شدن برای نجات همسرم کمک بگیرم ؟
(2016-07-11، 09:42 )فرهاد مس نوشته است: سلام.فرهادم یه معتاد!
داش فرهاد فقط یه چیز بهت میگم:دمت گرم
نقلقول: با سلام میثم هستم معتاد
خدا را شکر می گم که یک روز دیگر پاک بودم
سلاااااام دوستان همدرد مجید هستم معتاد حالم خوب نیست ولی احساسم احساس شگزاری یه مدت از جلساتم دور شدم حالم خرابه ولی بابت این حال خرابی خدارو شکر می کنم چون حال خرابی نباشه یه حال خوب و نمیشه قهمید ممنون از سایت خوبیتون
(2016-07-20، 05:06 )Sara68 نوشته است: سلام
همسر من قرص ترامادول استفاده میکنه...چطور میتونم از کسانی که موفق به ترک شدن برای نجات همسرم کمک بگیرم ؟
سلام شما فقط انجمن معتادان گمنام رو به همسرت معرفی کن وادرس جلسات معتادان گمنام را بهشون بده
سلام دوستان احسان هستم معتاد.چند ساعته که قطع مصرف کردم باتوکل به خدا .حال واحساسم خوب نیست از اینکه تا الان اقدام نکردم واسه ترک و بهترین سالهای عمرمو بواسطه مصرف مواد تباه کردم.واسم دعا کنیدوبهم روحیه بدید.همتونو دوست دارم