نه خطّی گوشه ی چشمم! نه رنگی بر لب و گونه … اتاق خواب من خالی … ز عطر وحشی پونه !… … دوباره روی تخت من … کتاب شعر و خودکارم! و تعدادی ورق پاره … برو!…از عشق بیزارم !
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
ازعشق بیزارم
|
نه خطّی گوشه ی چشمم! نه رنگی بر لب و گونه … اتاق خواب من خالی … ز عطر وحشی پونه !… … دوباره روی تخت من … کتاب شعر و خودکارم! و تعدادی ورق پاره … برو!…از عشق بیزارم !
سپاس شده توسط: NASIB ، amirhosein
2013-11-26، 02:23
تنها من هستم و تو هستی ، دو قلب عاشق ولی تنها و شکسته .
قلب تو را نمی دانم ، اما قلب من میخواهد تا ابد به عشق تو تنها بماند. خیلی سخت است با او که دوستش داری نتوانی زندگی کنی و بدانی که هیچگاه به او نخواهی رسید.
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: sadaf ، mohammad ، amirhosein
شاد بودن بهترین انتقامیست که میتوان از لحظات سخت زندگی گرفت ، تمام لحظه هایت سرشار از شادی باد —————————————– اینجا زمین است ، ساعت به وقت انسانیت خواب است ، دل عجب موجود سخت جانی است ! هزار بار تنگ میشود ، میشکند ، میسوزد ، میمیرد ! و باز هم میتپد —————————————– نامه هایم که چراغ قلبت را روشن نکرد ! امشب تمامشان را بسوزان شاید بتوانی تنهایی ات را ببینی ! —————————————– جای خالیت را نفس عمیق می کشم ، عطرت از تو باوفاتر است . —————————————– سنگهایی که به دیوار فراق تو زدم ، کعبه میشد من اگر خانه بنا می کردم . —————————————– از ما که گذشت ! ولی به دیگری موقتی بودنت را گوشزد کن تا از همان اول فکری به حال جای خالیت کند . —————————————– پشت آن پنجره ی رو به افق ، پشت دروازه ی تردید و خیال ، لا به لای تن عریانی بید ، من در اندیشه ی آنم که تو را ، وقت دلتنگی خود دارم و بس . —————————————– خونه ی اجاره ای داری برای یه آدم تنها ؟ قلبشو پیش میده ، جونشو ماه به ماه !
2013-12-03، 08:35
چه کسی گفته
دل به دل راه دارد؟ اگر این طور است پس چرا او هم مثل من دلتنگ نمی شود؟
2013-12-04، 12:46
کجایی عاشق دروغین ؟ سپید شد تار مویی که میگفتی با دنیا قابل قیاس نیست
بی تو سردم … و چسبیده ام به لحافی که سالهاست گرمم نمی کند
2013-12-07، 09:47
ﻏﻢ ﮐﻪ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻧﻔﻮﺫ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ ﻫﺎﯾﺖ
ﺟﺎﺳﻮﺱ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺩﺭ ﻗﻠﺒﺖ ﺁﺭﺍﻡ ﺁﺭﺍﻡ ﺍﺯ ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﺖ ﻣﯽ ﺭﯾﺰﺩ ﺑﯿﺮﻭﻥ...
2014-01-05، 11:53
ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻣﺎ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﮔﺎﻫﯽ ﺁﺩﻡﻫﺎ ﺭﺍ ...
ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻃﻮﻻﻧﯽ ﺗﺮ ﺍﺯ ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﻟﯿﺎﻗﺘﺶ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻧﺪ، ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯿﻤﺎﻥ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽﺩﺍﺭﯾﻢ !
سپاس شده توسط: mohammad ، NASIB ، amirhosein
2014-01-09، 07:31
کسانی هستند که از خودمان می رنجانیم
مثل ساعت هایی که صبح، دلسوزانه زنگ می زنند و در میانِ خواب و بیداری، بر سرشان می کوبیم بعد می فهمیم که خیلی دیر شده...
سپاس شده توسط: mohammad ، NASIB ، amirhosein
2014-04-04، 04:34
مرا به تختم ببندید و تنهایم بگذارید
هرچقدر هم نالیدم و فریاد زدم به سراغم نیایید.... من دارم اورا ترک می کنم..!!!
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: mohammad ، sadaf ، amirhosein
2014-04-04، 05:24
حرف های من بماند برای بعد........دلخوری هایم.....دلتنگیهایم.....و تمام اشک هایم............تو از خودت بگو.......با او چگونه میگذرد که با من نمیگذشت............
|
|