امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
49-· در مورد همکلاسهایم (چه در زمان کودکی ، چه حال ) چه احساسی دارم ؟ آیا خود را ا
· در مورد همکلاسهایم (چه در زمان کودکی ، چه حال ) چه احساسی دارم ؟ آیا خود را از آنها بهتر یا کمتر می دیدم ؟ آیا فکر می کردم که باید با آنها رقابت کنم تا نظر معلم را به خود جلب نمایم ؟ به مسئولان مدرسه احترام می گذاشتم یا برعلیه آنها می شوریدم ؟
پاسخ
[color=#1E90FF][font=Arial][b][size=large] چون از کودکی احساس برتر بودن می کردم خود را برتر از دیگران می دانستم ودوست داشتم از همه سر تر باشم و همین حستمرا جنگجو ومطالعه گر نموده بود بعضی مواقع به خاطر رنجش از معلم و مسوولین مدرسه از حرفهایشان تبعیت نمی کردم ویا غی گری می کردم و یا می ترسیدم ومنزوی می شدم و از کنترل کردنشان و زیر نظر داشتنشان فرار می کردم
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
پاسخ
49_دلم برای آن دوران وهمکلاسیهایم تنگ شده وهنوزهم دوستشان دارم امروزهمکلاسی ندارم بلکه کلاس قدم وهمگروهی دارم ونسبت به آنهااحساس رقابت وبهتربودن ندارم امارقابت سالم خیلی خوبه وماباشناسایی درست خودمان،اهدافمان ودرنظرگرفتن توانایی هاوامکاناتمان،وبادرنظرداشتن اینکه باچه کسانی رقابت میکنیم وآیا این رقابت درمسیری درست وباابزاری درست انجام میشودوایااین رقابت به نفع ماست وبه هدف درستی ختم میشود یانه رقابت سالم میکنیم که بامشورت باراهنماودوستان موفق باید به این هدف که برایمان مقدس است نائل شویم. ما درموارد بهبودی وکسب دانش وآگاهی، درموردبیماری اعتیاد والگوبرداری ازافراد موفق انجمن وجامعه، امروز نیاز به کسب روشن بینی وآگاهی ومهارتهای زندگی کردن را داریم نه جلب توجه کسی. امروزه سعی میکنم بادیگران بااحترام ودرک متقابل برخوردکنم.?
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  82-· ارزش های مورد قبول من چه می باشند ؟ خود را در زندگی به کدامیک متعهد می بینم ، mehdiast 5 15,102 2020-11-08، 05:51
آخرین ارسال: amirjavadi
  81-· به کدامیک از اهدافم دست پیدا کرده ام ؟ آیا هدفهای دیگری دارم که بدنبال تحقق آ mehdiast 3 12,709 2020-11-08، 05:46
  76-· من چه نکات مثبت یا کیفیت هایی دارم که خودم آنها را می پسندم ؟ که دیگران انها mehdiast 2 10,653 2020-11-08، 05:42
  73-· افکار و احساسی که درست قبل از خسارت زدن به کسی داشتم چه بوده اند ؟ mehdiast 3 9,228 2020-11-08، 05:39
  71-· اگر بخاطر سوء استفاده ای که در دوران کودکی از من شده ، در طول عمرم احساس قربا mehdiast 3 7,723 2020-11-08، 05:37

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان