7) براي من مدت زماني كه بين مشغوليت به شهوت تا رهايي از آن وجود دارد چقدر است؟
|
امتیاز موضوع:
7) براي من مدت زماني كه بين مشغوليت به شهوت تا رهايي از آن وجود دارد چقدر است؟
|
سپاس شده توسط: sadaf
2013-12-22، 11:14
از زماني كه مشغوليت به شهوت آغاز مي شود تا زمانيكه خاتمه ميآبد در واقع دوره ي ويراني و شهواني زندگي ماست. فرقی نمی کند چقدر طول بکشد من میداند که حتی یک لحظه شهوت کردن هم مرا بیشتر در تنهایی ها و پشیمانی ها فرو می برد اين زمان ميتواند از چند ثانيه شروع شود و براي بعضي از ما تا چند ساعت و چند روز و حتي طولانيتر ادامه پيدا كند. خاتمه¬ي اين مشغوليت، ميتواند به دو حالت ختم شود. 1- تسليم به خداوند و دست كشيدن از شهوت 2- تسليم شدن به شهوت و تكميل آن
حالت اول مسلما رهايي از شهوت و نيرويي بيشتر براي ادامه ي بهبودي را به ما هديه ميكند و حالت دوم منجر به لغزش و احساسات گناه و افسردگي و خشم و نااميدي است. كوتاه بودن و طولاني بودن اين مدت زمان آغاز شهوتراني و مشغوليت به آن تا پايان آن، به عمق بهبودي ما بستگي مستقيم دارد. هرچه مدت زمان اين مشغوليت شهواني كمتر باشد بهبودي ما بيشتر و بهتر است. به دنبال این نباشیم که فقط وقتی در شرایط شهوانی هستیم به دنبال عمل به ابزارها و پاکی و بهبودی باشیم. همیشه پیشگیری و هوشیاری ضامن قرار نگرفتن در شرایط شهوانی و وسوه انگیز است و نهایتا اگر خارج از کنترل من، در شرایط سخت بیماری قرار بگیرم نیرویی مرا رهایی میبخشد، چون هوشیار بوده ام. |
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
11) آيا حاضر هستي شهوت را به هر قيمتي ترك كني؟حتي اگر بميري؟ | mehdiast | 2 | 1,979 |
2015-08-09، 03:34 آخرین ارسال: ARSAM |
|
10) آيا من به اين باور رسيده ام كه ميتوانم از شهوت دست كشيده و آن را تسليم كنم؟ | mehdiast | 1 | 1,508 |
2015-06-03، 02:59 آخرین ارسال: ARSAM |
|
9) زماني كه من تسليم به شهوت شدم و يا پس از شهوتراني اجباري ديدم كه بيش از اين نميتوا | mehdiast | 1 | 1,584 |
2015-06-03، 02:57 آخرین ارسال: ARSAM |
|
8) آيا واقعا ميخواهم بر شهوت غلبه كنم و پيروز شوم؟ براي اينكار از چه روشي استفاده ميك | mehdiast | 1 | 1,530 |
2015-06-03، 02:11 آخرین ارسال: ARSAM |
|
6) من از چه روشي براي صرف نظر كردن از شهوت استفاده ميكنم تا بتوانم از ضربتهاي شهوت ره | mehdiast | 1 | 1,641 |
2015-06-03، 02:09 آخرین ارسال: ARSAM |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان