امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
84-· آیا اسراری وجود دارد که هنوز درباره آن ننوشته باشم ؟ آنها چه هستند ؟
· آیا اسراری وجود دارد که هنوز درباره آن ننوشته باشم ؟ آنها چه هستند ؟
پاسخ
خیر چون من به راهنما و خداوند اطمینان دارم
خداوندا
تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری
شکست قلب من جانا به عهده خود وفا کن
پاسخ
شخصي واينکه برای خداوند وراهنمايتان باز گو شود
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
پاسخ
Huh

فکر نکنم اسراری باشد "اگر هم دلخوری ویا کدورت رنجشی باشد خیلی جزیی بود ه که با مشورت راهنما زیاد به آنها توجه و کمتر مو شکافی کرده ام .اصل خداوند است که از همه اسرارم آگاه است
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
پاسخ
خیر>من فهمییدم به همان نسبتی که رازهای در درونم نگه دارم به همان نسبت بیمار خواهم ماند.بنابراین ترازنامه ام را کامل نوشتم
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
(2013-10-30، 11:43 )GOMNAM نوشته است:
· آیا اسراری وجود دارد که هنوز درباره آن ننوشته باشم ؟ آنها چه هستند ؟

بیماری من بستگی به رازهای نهفته من دارد قدم 4 فرصت مناسبی برای تغییر است

پاسخ
84_باکارکردن این قدم وگرفتن تجربه از راهنما ودوستان قدیمی بهبودی متوجه شدم به همان اندازه که رازها واسرارم را افشاء نکرده وآنهارادردرون خودنگه داشته باشم به همان اندازه هم بیمار خواهم ماند وبه همان اندازه هم از روندایمان آوری وفرآیند اعتمادودر نهایت بهبودی دورخواهم ماند واحتمال برگشتنم به آغوش اعتیادبه همام اندازه بیشترخواهد شد.من بااعتمادی که به خداوند وراهنمایم پیداکرده ام سعی کرده ام چیزی را از قلم نیندازم وبه این باوررسیده ام که نگه داشتن اسرار واقرارنکردن به آن حتمأتهدیدی خواهدبودبرای کل بهبودب من واین یعنی کارنکردن صحیح قدم 4 ودست آویزو
بهانه برای مصرف مجدد مواد مخدر.....
اقراربابت اسرارنهانی من درترازنامه ها ودرنزدخداوند و راهنمایم عامل رهایی وعامل آزادی میباشند.?
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  85-· آیا در این ترازنامه موردی وجود دارد که حقیقت نباشد یا داستانی غیر واقعی وجود mehdiast 3 9,518 2020-11-08، 08:08
آخرین ارسال: amirjavadi
  76-· من چه نکات مثبت یا کیفیت هایی دارم که خودم آنها را می پسندم ؟ که دیگران انها mehdiast 2 10,657 2020-11-08، 05:42
  63-· آیا پس از رابطه جنسی با کسی ، اتفاق افتاده که احساس گناه یا خجالت کنم ؟ آنها mehdiast 4 14,435 2020-11-08، 05:28
  56-· کدام نقص اخلاقی بیشترین نقش را در روابط من دارد ( عدم صداقت ، خودخواهی ، کنتر mehdiast 2 10,578 2020-11-08، 05:11
  55-· آیا نسبت به افرادیکه با آنها نشست و برخاست داشتم ، شخصیتم تغییر می کرد و آدم mehdiast 5 6,623 2020-11-08، 05:10

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان