19) چه تعداد شماره تلفن دارم که شخصا از دیگر اعضا درخواست کرده ام؟
|
امتیاز موضوع:
19) چه تعداد شماره تلفن دارم که شخصا از دیگر اعضا درخواست کرده ام؟
|
سپاس شده توسط: sadaf
2015-06-03، 03:09
ارتباط با اعضا در خارج از جلسه ها نیز یکی از ابزارهای کاربردی انجمن است. تماسهای تلفنی با دیگر اعضا و مشارکت با آنها، در برنامه SA معروف است به "جلسات بین جلسات". فراموش نکنیم که ما با شهوت – موجودی که نه میخوابد و نه استراحت میکند – سر و کار داریم. اینطور نیست که گمان کنیم به جلسه رفتن و خواندن نشریات برای ما کافی است. تماسهای تلفنی و فاش کردن درون خودمان در طول روز بسیار اهمیت دارد و باعث میوشد چرخ دنده های زندگی ما با برنامه و اصول روحانی درگیر باشد. بعضی از اعضا در بدو ورود و یا شاید بخاطر خصوصیات شخصی خود برایشان مشکل باشد که مدام با اعضا در تماس باشند و خود را از تنهایی زهرآلود و مضر دور کنند. اما فراموش نکنیم که ما احتیاج به ارتباط تنگاتنگ با اعضای جلسه داریم. ما توسط تلفن کردن با دیگر اعضای جلسه با آنها صمیمی تر میشویم و عواطف مخرب و شهوانی خود را با این ارتباطهای سالم تعویض میکنیم. مُسَکن قدیمی ما برای فرار از مشکلات و رنجها و تنهاییها، تماسهای تلفنی و روابط عاطفی مخرب با جنس مخالف و یا با دوستان نابودی بود، و اکنون جایگزین آن ارتباط و تماسهای تلفنی با اعضای پاک و بهبود یافته است. تماسهای تلفنی با دیگران در واقع یک تجدید پاکی و تجدید هوشیاری است و این ارتباط به ما راه پاکی را یاد آوری میکند. بقول کتاب قدم در عمل که میگوید: «ما با دیگر دوستان بهبودی تماس می¬گیریم، زیرا تماس با آنها به ما کمک میکند تا این احساس در ما زنده بماند که عضو مجموعه¬ای هستیم که یک مشکل مشترک دارند و همچنین راه حل مشترکی که کار میدهد» بعضی از دوستان به بنده گفتند احساس میکنیم مزاحم فلان فرد قدیمی میشویم که هر روز تماس بگیریم. ضمنا او یک فرد قدیمی است و افراد زیادی به او زنگ میزنند. پیشنهاد و راهکار بنده این است که دوستان بیش از 10 شماره تلفن داشته باشند و هر روز به یکی از آنها تماس بگیرند. این باعث میشود هم از تجربیات گسترده تر و بیشتری استفاده کنیم و هم ارتباطمان با افراد بیشتری برقرار شود. الف) آیا شماره تلفنها در دسترس هستند که هر وقت خواستم بتوانم از آن استفاده کنم؟ من در دفترچه تلفن موبایل خود لیست دوستان برنامه ام را طبقه بندی کرده ام. یک حروف S در اول همه ی آن اسمها وجود دارد و به اینصورت میتوانم تمام این شماره ها را یکجا داشته باشم و نیازی به جستجو برای تماس ندارم. ب) من چند تماس در طول روز یا هفته دارم؟ نباید فقط وقتی احساس خطر میکنیم تماس بگیریم. ما باید در هر صورت تماس روزانه را داشته باشیم. اینکه ما خود تماس بگیریم و نه منتظر تماس باشیم نیز اهمیت خودش را دارد. این باعث میشود من یک عادت اصولی و معنوی را جایگزین اعتیادهای قبلی خودم کنم. ضمنا عجز و از خودگذشتگی و عشق در آن وجود دارد. ج) آخرین تماس من با یک عضو تازه وارد کی بوده است؟ این یکی از راههای بسیار زیبای خدمت و عشق ورزیدن است. یادمان نرود که تازه واردان مهمترین اعضا میباشند و اگر در جلسه ما باقی نمانند و بیرون بروند جریان زندگی در گروه و حتی زندگی فردی من متوقف میشود. عشق و پاکی و آگاهی معنوی تنها چیزهایی است که با تقسیم کردن آن افزایش میابند و هرگز کمتر نمیشوند. د) آیا میدانم و می¬پذیرم که باید با راهنما تماس بگیرم و از عملکرد خود و احساسات خود صحبت کنم؟ راهنما یکی از زیباترین، بااهمیت ترین و اصولی ترین ابزارهای انجمن ما میباشد. تماس با راهنما به ما آرامش و امنیتی میدهد تا بتوانیم رشد کنیم و خود نیز آن آرامش و پاکی را با دیگران تقسیم کنیم. تماس با راهنما برای قلب و احساس من ضروری است همانطور که خوردن خوراک روزانه برای ادامه ی زندگی جسمانی من ضروریست.
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
20) راهنمای موقت دارم یا دائم؟ اگر ندارم چه موقع میخواهم اقدام کنم؟ 1ماه دیگر؟ 2یا 3 | mehdiast | 1 | 1,495 |
2015-06-03، 03:12 آخرین ارسال: ARSAM |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان