2013-10-10، 12:48
2015-06-03، 03:11
اين پاسخ و توضيح فقط نقطه نظر شخصي دوست بهبودی است براي تفهيم پرسش:
[align=right][align=right][align=right]«ما به این باور رسیدیم که ممکن است راه حلی برای مشکلمان وجود داشته باشد. کلید آن صداقت ، روشن بینی وتمایل بود.»
[align=right](قدم در عمل 1)
[align=right]«تغییر نگرش وپرورش روشن بینی و افزایش درستکاری به ما این امکان را داد تا آموزش پذیرشویم.» (قدم در عمل 1)
[align=right]وقتی خود را آماده آموزش می کنیم در واقع فروتنی را پیشه کردیم. و همچنین تمایل و روشن بینی را در خود آغاز کردیم.
[align=right][align=right]آیا خواستار بهبودی و آرامش و جبران خسارتها هستم؟
[align=right][align=right]به خسارتهایی که به خود و زندگی دیگران زدیم لحظه ای فکر کنیم. شاید خیلی حالمان دگرگون شود. با پاکی و بودن در مسیر بهبودی کمترین کاری که می کنیم اين است كه دیگر خسارت را متوقف می کنیم و همین خودش قسمتی از جبران خسارتهاست. ما مسلما در طی این مسیر بدون اینکه خود متوجه شویم بعضي از خسارتها را جبران می کنیم.
[align=right][align=right]آیا من تمایل دارم که به گروه تعهد بدهم و جوابگو باشم و احساس تعلق و مسئولیت پذیری به گروه را دارم؟
[align=right][align=right]این یعنی میزبان بودن و اشتیاق برای بهبودی و بودن یک پایه در گروه. وقتی عضوی از یک گروه باشیم برای بهبودی و رشد آن تلاش میکنیم اما اگر فقط یک عضو خارجی باشیم و مهمان باشیم نه از این گروه بهره ای مفید می بریم و نه بهره ای می رسانیم.