انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: یه چیز به خدا بگو..........
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
[تصویر:  Faith-god-98love.ir.jpg]
خدایا من ایمان دارم ایمان دارم به اینکه هر که دلش هوایی تو شود هوایش را داری...
[font]خدای من خدایست که اگر سرش فریاد بکشم :[/font]
[font]به جای دست رد به سینه ام ، نوازشم می کند و می گوید :[/font]
[font]من که میدانم جز من کسی را نداری ...![/font]
[font]خدایا... کودکیم را از من گرفتی جوانی دادی عقلم را گرفتی به من عشق دادی عشقم را گرفتی[/font][font] به من تنهایی دادی خنده هایم را گرفتی به من غم دادی آرزوهایم را گرفتی حسرت دادی خدایا برگرد...[/font][font] من هنوز نفس میکشم  یادت رفت نفسم را بگیری...[/font]
[font]خدایا .. من همانی هستم که وقت و بی وقت مزاحمت می شوم همانی که وقتی دلش می گیرد و بغضش می ترکد[/font] [font]، بسراغت می آید من همانی ام که همیشه دعاهای عجیب و غریب می کند و چشم هایش را می بندد[/font][font] [/font][font]و می گوید: من این حرف ها سرم نمی شود. باید دعایم را مستجاب کنی همانی که گاهی لج می کند[/font] [font] و گاهی خودش را برایت لوس می کند همانی که نمازهایش یکی در میان قضا می شود و کلی روزه نگرفته دارد.[/font] [font] همانی که بعضی وقت ها پشت سر مردم حرف می زند .[/font] [font]گاهی بد جنس می شود البته گاهی هم خود خواه حالا یادت آمد من کی هستم؟؟؟؟؟[/font] 
خداوند من !
[align=right]ای کار ساز مردم بی کس و نا توان و ای سنگر حوادث سهمناک ...
[align=right]چون ما را تنها گذاری که تواند یاریمان کند و چون تو ما را ناتوان خواهی کیست که ما را نیرو مند گرداند ؟
[align=right]رشته همه اینها در دست توست و گریز گاه همه ما سوی تو ، ما به ناتوانی خود اقرار می کنیم ،
[align=right]پس به آنچه وعده داده ای عطا فرما و آنچه را عطا کرده ای کامل کن ،ای یگانه قدرتمند ، ای قادر ، ای محبوبم .
[bgcolor=#ffffe0]خدایا...[/bgcolor]

[bgcolor=#ffffe0]اوج خوشبختی من پیدا کردن [/bgcolor][bgcolor=#ffffe0] [/bgcolor][bgcolor=#ffffe0]" تو "[/bgcolor]

[bgcolor=#ffffe0]از میان این همه ضمیر بود...![/bgcolor]

[تصویر:  2733480757870617232?view]

پروردگارا ...

به امید رحمتت درگاهت را می كوبم

و به امید پناهت به‌ درگاه كرمت روی می آورم

به سوی تو می آیم از هر آنچه كه مرا از تو دور می كند ...
پروردگارا ....

کسی که در دامان ِ تو پناه گرفت

طعم ِ[bgcolor=#ffffff] بی پناهی [/bgcolor]را نمی چشد

هر کس که
مدد از تو گرفت

بی یاور نمی ماند
[تصویر:  14m47f5.jpg]
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25