الهی آرامش درونم را سپاس –راحتی ذهنم را سپاس
الهی آسودگی جسمم را سپاس-هماهنگی و اعتدالم را سپاس
الهی شادی درونم را سپاس-شادی و سرورم را سپاس
الهی اینهمه نشاط و سر زندگی ام را سپاس-سلامتی ام را سپاسالهی تندرستی ام را سپاس-انرژی فراوانم را سپاسالهی انسان بودنم را سپاس-اگاهی روز افزونم را سپاسالهی نیت پاکم را سپاس-روشنی ذهنم را سپاسالهی گذشت و بخششم را سپاس-صمیمیت و عشقم را سپاسالهی بارش فراوانم را سپاس-امیدواری به خدای مهربانم را سپاسالهی رضایت درونم را سپاس-اینهمه شایستگی ام را سپاسالهی رزق وروزی ام را سپاس-توانگری الهی را سپاسالهی فرزندان سالم و صالحم را سپاس-دوستان خوبم را سپاسالهی تحول امروزم راسپاس-میل به تحولم را سپاسالهی این شوق درونی را سپاس-تولد جدیدم را سپاسالهی توفیق سپاسگذاری خدای عاشقم را سپاسامروز اداره عالی همه امورم را به اراده قدرتمند الهی میسپارمامروز گشایش و آسانی همه امورم را به لطف بی پایان الهی می سپارم
هوا چقدر خوب و دو نفره ست ....من هستم و خدا ....و در جادهء زندگی قلبم مهمان نسیمی کهمعطر شده از امید....به خودم میگویم: هیچ چیز ارزش این را نداردکه دستم را از دستان خدا بیرون بکشم ودر دست غیر خدا بگذارم....
یاد بگیریم که هر روزمان را ،
با این جمله آغاز کنیم :
خداوندا تو را به خاطر مشکلاتی ،
که در زندگی ندارم ، شکر می گویم ... !
خدایا
کمک کن تا لیاقت و جنبه چیزهایی رو که دادی
و
خواهی داد را داشته باشم
خدایا
کمک کن تا خوب و بد آدمیان را بپذیرم
و در شرایط رفتاری با ایشان
فروتن
باشم
آمین
.
اﻱ ﺧﺪاﻭﻧﺪ ﺑﻪ ﺗﻮ ﭘﻨﺎﻩ ﺁﻭﺭﺩﻩ اﻡ. ﻣﮕﺬﺭ ﻫﺮﮔﺰ ﺳﺮاﻓﻜﻨﺪﻩ ﺷﻮﻡ ﺗﻮ ﺧﺪاﻱ ﻋﺎﺩﻝ ﻫﺴﺘﻲ ﭘﺲ ﻣﺮا ﻧﺠﺎﺕ ﺩﻩ ﺑﻪ ﺩﻋﺎﻱ ﻣﻦ ﮔﻮﺵ ﺩﻩ و ﻣﺮا ﻧﺠﺎﺕ ﺑﺒﺨﺶ ﭘﻨﺎﻫﮕﺎﻫﻲ ﻣﻂﻤﺌﻦ و ﺧﺎﻧﻪ اﻱ ﺣﺼﺎﺭ ﺩاﺭ ﺑﺮاﻱ ﻣﻦ ﺑﺎﺵ و ﻣﺮا ﺑﺮﻫﺎﻥ ﺗﻮ ﺟﺎﻥ ﭘﻨﺎﻩ و ﺳﻨﮕﺮ ﻣﻦ ﻫﺴﺘﻲ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻧﺎﻡ ﺧﻮﺩ ﻣﺮا ﺭﻫﺒﺮﻱ و ﻫﺪاﻳﺖ ﻓﺮﻣﺎ ﻣﺮا اﺯ ﺩاﻣﻲ ﻛﻪ ﺑﺮاﻳﻢ ﻧﻬﺎﺩﻩ اﻧﺪ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﺎ و ﻣﺮا اﺯ ﺧﻂﺮ ﺑﺮﻫﺎﻥ ﺑﻪ ﺗﻮ ﭘﻨﺎﻩ ﻣﻴﺎﺭﻭﺭﻡ ﺭﻭﺡ ﺧﻮﺩ ﺭا ﺑﺪﺳﺖ ﺗﻮ ﻣﻴﺴﭙﺎﺭﻡ اﻱ ﺧﺪاﻭﻧﺪ. ﺧﺪاﻱ ﺣﻖ ﺗﻮ ﺑﻬﺎﻱ ﺁﺯاﺩﻱ ﻣﻦ ﺭا ﭘﺮﺩاﺧﺘﻲ . ( ﺁﻣﻴﻦ
پروردگارا ببخش مرا که انقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم..
خدایا همه از تو می خواهند بدهی من از تو می خواهم برداری این فاصله میان خود ومن را.
خواسته ام در این جایگاه، یعنی جایگاه بنده فقیر ناامید،
آن است که:
گناهان گذشته ام را بیامرزی
و در باقیمانده عمرم،مرا از گناه باز داری …
![[تصویر: Photo-skin.ir-Light286.jpg]](http://naghmehsara.ir/wp-content/uploads/2013/01/Photo-skin.ir-Light286.jpg)
آیا شود که من نیز دوست تو باشم و به عشق و محبت تو پاک گردم ؟
شود که شوق دیدارت بال پروازم را بگشاید و به خوب و بد راه دگر نیندیشم ؟
خدايا !
مگر می توان شیرینی عشق تو را چشید و از تو روی گردان شد ؟
مگر می توان لذت همجواری با تو را درک کرد و میل جای دیگر داشت ؟