انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: فک و فامیله ما داریم ...........
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
دوست بچه دختر خالم 7 سالش بود که فوت کرد ، بچه دختر خالم یه آهی کشید گفت : راحت شد دیگه مشق نمینویسه
"فک و فامیله داریم؟"
ﻣﻌﻠﻢ ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺍﻳﻴﻢ ﺑﺸﻮﻥ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺍﻧﺸﺎﺀ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻳﻪ
ﺧﺎﻃﺮﻩ ﺑﻨﻮﻳﺴﻦ
ﺍﻳﺸﻮﻥ ﻫﻢ ﺯﺣﻤﺖ ﮐﺸﻴﺪﻥ ﺭﻓﺘﻦ ﺧﺎﻃﺮﻩ ﻧﻮﺷﺘﻦ: ﺑﺎﺑﺎﻡ
ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺟﻮﻭﻧﻴﺶ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺑﺎﺭﻱ ﮐﻪ ﻣﻮﺯ ﺩﻳﺪﻥ
ﺑﻠﺪ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﭼﻄﻮﺭ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺨﻮﺭﻧﺶ ﮔﺬﺍﺷﺘﻨﺶ ﺗﻮ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ
ﭘﺨﺘﻨﺶ !!!
ﺩﻳﮕﻪ ﺩﺍﻳﻴﻢ ﻫﻴﭽﻮﻗﺖ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺍﻭﻟﻴﺎ ﻭ ﻣﺮﺑﻴﺎﻥ
ﺷﺮﮐﺖ ﻧﮑﺮﺩ
آخه این فک و فامیله ما داریم ؟
به خاله ام که در آمریکا زندگی می کنه با کلی ذوق و شوق گفتم : خاله ! من خیلی دوست دارم بیام اون جا زندگی کنم . برگشته می گه : خوب کسی رو داری بری پیشش ؟فک و فامیله ما داریم؟

تو فیلما نشون میده بچه هه گم میشه مامانش ۲۰ سال اتاقشو دست نخورده نگه داشته . . . . . . . . . . . . . . . . . . من یه بار ۳ روز رفتم اردو برگشتم دیدم اتاقم شده انباری!

آخه یعنی این فک فامیله ما داریم
چند سال پیش مادربزرگم اومده بود خونمون ظهر که مامانم از سرکار اومد مادربزرگم گفت مادر چقد تو شلخته ای چقدر کثیفی O-O یکم به زندگیت برس همش کار کار آخه این چه وضعه ماهی تابه و قابلمس از صبح سیم کشیدم تا تمیز شد سیاهیاش رفت.
مامانم بیهوش شد آخه مادربزرگم ظروف تفلونشو همرو سیم زده بود آینه کرده بود!!!
آخه این یعنی فک و فامیله که داریم ما
[size=large].
ﺗﻮ ﯾﻪ ﺟﻤﻌﯽ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺩﻭﺗﺎ ﺧﺎﻧﻮﻣﻪ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﺑﻮﺩﻥ ، ﯾﮑﯿﺸﻮﻥ ﮔﻔﺖ : ﻣﯿﮕﻦ ﺍﮔﻪ ﺯﻧﻪ ﺣﺎﻣﻠﻪ ﺍﻧﺎﺭ ﺑﺨﻮﺭﻩ ﺑﭽﺶ ﺧﻮﺷﮕﻞ میشه !
ﻣﺎﻣﺎﻧ ﻣﻨﻢ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩ ﺳﻤﺘﻪ منو ﻧﻪ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﻧﻪ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﮔﻔﺖ : ﮐﻮ ؟؟؟ ﺍﯾﻨﺎﻫﺎ ، ﻣﻦ ﺳﺮ ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺭﺩﻡ ﭼﯽ ﺷﺪ ؟؟؟
.آخه این یعنی فک فامیله که داریم ماااااااااااااااااااااااااا
[/size[b]]
[/b]
دختر خالم میگه:من قصد ازدواج ندارم؟
یکی نیست بهش بگه آخه عزیز من!
ازدواج که قصد نمی خواد!! خواستگار می خواد که تو نداری!فکو فامیله داریم ما؟
.
تو مهمونی نشستیم که اخبار گفت چند نفر تو سوییس کشته شدن، مامانم برگشته میگه :

.

...

"آخی طفلی ها دم عیدی چه بلایی سرشون اومد"
همه فامیل برگشتن حرف مامانمو تایید می کنن ، هیچ کدوم نفهمیدن عید نوروز چه ربطی به سوییس داره
آخه این فک و فامیله ما داریم
شوهر عمه ام توی چشم پزشکی به دختر عمه م تقلب رسونده ، دکتره بیرونش کرده !
آخه این فک و فامیله ما داریم آخه آدم اینقدر خنگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///Big Grin
روز تولد بابام با کلی ذوق و شوق یه ساعت مچی بهش کادو دادم ، برگشته میگه ممنونم پسر گلم ولی احتیاجی به این کارا نبود !
همین که سعی کنی تو زندگیت آدم باشی برای من با ارزش ترین هدیه س . . .
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6