انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: 4. آيا مي‌توانيد به خاطر بياوريد كه براي درمان خود دست به چه كارهايي زديد؟
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
4. آيا مي‌توانيد به خاطر بياوريد كه براي درمان خود دست به چه كارهايي زديد؟
وقتی پس از آزمایشات مختلف و عکسبرداری و استفاده از دارو و درمانهای انحرافی و بی نتیجه و مراجعه به پزشکان مختلف با تخصصهای گوناگون، بطوری که حدود سه سال هیچکدام از این بُردهای تخصصی نتوانستند بیماری من را تشخیص دهند و من هم پس از هزینه کردنهای زیاد خسته و ناامید شدم و در نهایت طبق تشخیص یک روانشناس بیماری عصبی را قبول کردم و با مصرف داروهای روانگردان و قرصهای مسکن اعتیادآور به زندگی در درد و رنج ادامه دادم. اما در نهایت یک دکتر چشم پزشک تشخیص داد که من مشکل استخوان دارم، چون دائم نمره دید چشمم کم و زیاد میشد و با نامه ای که به من داد به سراغ متخصص استخوان رفتم و با معاینه و آزمایشات و عکسبرداری های گوناگون تشخیص سرطان استخوان داده شد و با مشاوره متخصصان و جراحان تشخیص دادند که امکان جراحی وجود ندارد و با دارو و پرتو و شیمی درمانی ممکن است، این بیماری را برای مدتی به وقفه انداخت و من هم پس از رفتن به موسسه پرتو اتمی و دو جلسه شیمی درمانی، به دلیل هزینه بسیار بالا و از اذیت و آزار شیمی و پرتو درمانی خسته شدم و کم آوردم و چون شنیده بودم این درمانها فایده ای ندارند. از پزشکان و طریقه درمانشان قطع امید کردم و خودم را برای مردن آماده کردم...