انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: 11. آيا تاكنون چنان رفتار مي‌كرديد كه قادريد بدون كمك كسي در زندگی موفق شويد؟
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
11. آيا تاكنون چنان رفتار مي‌كرديد كه قادريد بدون كمك كسي در زندگی موفق شويد؟
بله ماحساس میکردم که به دنیا امده ام و با داشتن اراده و غیرت که همان قدرت انسانی است، تلاش کنم و در زندگی مستقل و خودکفا باشم و نباید در این راستا از کسی کمک بگیرم و هرگز راجع به کاری که حتی بلد نبودم با کسی مشورت نمیکردم و اگر مشورت هم میکردم همان کاری را میکردم که به عقیده ام درست بود. همه کارهایم و احساساتم و عواطفم هم تحت تأثیر سیستم خودمحورانه و خودخواهانه قرار گرفت و غرورکاذب و مدیریت شبکه انکار هم از طرف دیگر نگذاشتند واقعیتهای زندگی را ببینم و برای آنها چاره ای بیاندیشم البته چون از تجربیات و مشورت از دیگران بهره نداشتم، بیشترکارهایم با شکست و خرابکاری روبه رو میشد. من شنیده بودم که آدمهای موفق مشاوران خوبی داشتند، اما متوجه منظورش نمیشدم. غرورکاذب و انکار اجازه نمیداد که من نقطه ضعف و کمبودهایم را ببینم. من فقط مدعی بودم که خیلی میفهمم و خیلی میدانم و توانایی بسیار بالایی دارم و باید مغرور باشم، بخاطر این همه توانایی، فقط عده ای را احساس میکردم که چوب لای چرخم میگذارند و یا من را جادو کرده و چشم زخم می زنند...