انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: سؤال اول
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
آیا من می پذیرم که نمی توانم مشروبخواری یا رفتار شخص دیگری را کنترل کنم؟

aseman

خوب قبل برنامه من فکر نمی کردم نمی تونم چون همیشه این باور رو توی افکار من برده بودند که یک زن می تونه همه کار بکند تا همسرش به جایی برسد من با این باور غلط همیشه سعی داشتم همسرم را وادار به کاری کنم ولی بعد از وارد به جلسه فهمیدم که ناتوانم قدم یک من عاجز بودم کاری رو انجام بدم وتو قدمها بود که فهمیدم که باید فقط بسپارم بهخ نیروی برتر واز او کمک بگیرم ودر قدم دوم بود که فهمیدم من فقط باید دنبال بهبودی خودم باشم وهر وقت حالم خراب میشود محیط را ترک کنم تا خسارت به کسی نزن وبقیه رو کنترل نکنم
من قبل از برنامه هر کاري که از دستم بر آمد براي تغییر همسرم انجام دادم به خاطر ترک او وهم به خاطر رفتار وکردارش وهمین شده بود عادت وبرای تغییر همه تلاش می کردم وفکر می کردم فقط من می توانم همه را درست کنم طبق استاندارد خودم اما همیشه شکست می خوردم وخودم رو خسته وافسرده کردم در ظاهر حرف من رو قبول میکردند اما کار خودشان را می کردند وواقعا نتوانستم کسی رو تغییر دهم اما از وقتی به جلسه امدم وعجز خودم رو در برابر دیگران پذیرفتم قبول کردم من نمیتوانم دیگران را تغییر دهم ودست از تغییر دیگران برداشتم وتلاش میکنم دیگران را کنترل نکنم .