انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: 31 اردیبهشت
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
یکی از مهمترین ابزارهای مفیدی که من در الانان یافتن نشریات مورد تایید جلسات (cal) بود . این نشریات به من فرصت زیادی دادند تا اینکه مشتاق پذیرش مردم شدم و توانستم بی پرده با آنها صحبت کنم . در جلسه اول ، این نشریه فوق العاده به من کمک کرد تا یاد بگیرم که راههای منفی فکر کردن را با یک راه سالمتر جدید و مثبت که به زندگی و عشق نزدیک میشد جایگزین کنم . در ابتدا فقط هنگام درد و رنج از آن استفاده میکردم . حالا هر روز جدا گانه در هنگام صرف صبحانه شروع به خواندن بعضی از صفحات نشریات میکنم . این کار خیلی به من کمک کرده تا در مورد آنچه می خوانم فکر گنم و آنرا در یک یا چند جمله خلاصه کنم . من این جملات را روی یک کارت سه در پنج مینویسم و آنرا در طول روز به همراه دارم . هر وقت که یادم بیاید این کارت را بیرون میآورم و میخوانم . اغلب اوقات این کار موقعیتهای دشوار را تعادل میبخشد

یاد آوری امروز

من یک گنجینه قابل دسترس از اطلاعات دارم که میتواند به رشد من کمک کند و از اثرات الکلیسم بر روی افکارم رهایم کند امروز من کارتهای تصویب شده نشریات (cal) را جزئی از امور روزانه ام قرار خواهم داد . بدین ترتیب که با گوش کردن به نوار و خواندن جزوه یا فصلی از کتاب این کار را خواهم کرد . "خواندن هر روزه جزوات و کتابهای الانان ذهن ما را به سوی اطمینانی بیشتر و راهی ارزشمندتر از زندگی هدایت خواهد کرد .