انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: 30 تیر
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
گاهی اوقات اینقدر غرق در مشکلات میشوم که راهنمایی هایی که بدست آورده ام را فراموش میکنم . هنگامیکه تمایل پیدا می کنم تا آنها را رها کنم ، می توانم به صحبت های دیگران گوش داده و از نیروی برترم خط مشی بگیرم . در این صورت بهتر قادر خواهم بود تا خود را از شر مشکلات رها کرده و آنها را حل نمایم . این موضوع کاملا برایم مشخص است که هر گاه در گیر مسئله (مشکلی) میشوم مانند فردی هستم که در یک کولاک برف قادر به دیدن نمی باشد . کولاک آنقدر شدید است که نمی توانم جاده را ببینم . من نمیتوانستم بگویم که از چه مسیری شروع کردم و به کجا خاتمه داده ام . تلاش میکردم مسیرم را انتخاب کنم . اما بالاخره محاصره شدم و کنار جاده متوقف شدم تا طوفان فرو بنشیند . در نتیجه فهمیدم که اگر از درخت های حاشیه جاده به عنوان راهنما کمک میگرفتم تا موقعیتم را در نظر داشته باشم ، می توانستم مسیرم را پیدا کنم . هنگامیکه می پذیرم کمک ها به صورت غیر منتظره ای به سراغم می آیند ، می توانم خود را از قید مشکلات رها کنم و مشتاقانه کمک دریافت کنم

یاد آوری امروز

من باید کارهای زیادی را برای خودم انجام دهم ، اما من یک فرد کاملا خود کفا نیستم . من نیازمند کمک ، حمایت و راهنمایی از سوی نیروی برتر و دوستانم در الانان هستم . وقتی امروز خود را درگیر مشکلی می بینم برای مدتی آنرا رها میکنم تا کمک لازم را بدست آورم . وقتی یاد می گیریم مشکلات را رها کنیم .............مشارکت های دوستانه و کمک دیگر اعضاء یک حمایت قوی و محکمی را مهیا خواهد کرد که به ما کمک میکند بفهمیم چطور برنامه الانان میتواند برای ما کار آمد باشد . .