انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: 23 مرداد
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
من اغلب سعی میکنم با ایجاد نقش های دقیق در رفتارم از تکرار اشتباهاتم جلوگیری کنم . هر چند میتوانم از تجربیات درس بگیرم اما نمی توانم برای هر موقعیتی که ممکن است در آینده پیش بیاید برنامه ریزی کنم . در این صورت اختیارات من محدود میشود وقتی فکرم محدود میشود الانان بمن یاد آوری میکند که فکر خود را باز و فعال نگاه دارم من از این کار خوشحال میشوم چون دائما تغییر میکنم من بطور دائم باید عقاید کهنه را که مدتهاست برایم کارایی ندارد ، رها کنم اگر به هیچ راهی دسترسی نیافتم خود را متعادل می سازم تا با استرس و قید و بندهای کمتری تغییر کنم . اگر این شعار (فکر خود را باز و فعال نگه داشته باش)را تمرین کنم مسیری را طی خواهم کرد که در ان مردمی هستند که دارای افکار قابل انعطافی بوده و قادر خواهیم شد تا به یکدیگر کمک کنیم و نگاهی روشن تر داشته باشیم . به قول دوستی که می گفت : ما دنیا را آنطور که هست نمی بینیم بلکه دنیا را انطور که خودمان میخواهیم می بینیم .

یاد آوری امروز

.به موازات رشدم به یادگیری و بدست فراموشی سپردن ادامه میدهم تا عقاید کهنه را با افکار جدید جایگزین میکنم . و دیگر عقاید درست و صحیحی را که کنار گذاشته بودم را دوباره احیاء میکنم . امروز هرچه به خود اصلی ام نزدیکتر میشوم به موج اطلاعاتی که مرا تغذیه کرده و دوباره مرا می سازد خوش آمد میگویم . حفظ تمایل به تغییر یافتن و رفتار کردن همانند ارواح آزاد در دایره قسمت ، قدرتی بدون شکست است .