انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: 17 آبان
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
در شهر خود بر روي يك صفحه آگهي اين عبارت را خواندم "برخي براي نوشيدن به منبع علم روي مي آورند و بعضي براي غرغره كردن مي آيند .پيش از حضور در الانان به اين پيام مي خنديدم . اما گاهي در اين مورد كه فردي بودم كه مي نوشيدم يا غرغره ميكردم نگران بودم . به نظر من زندگي فقط سياه يا سفيد بود و براي احساس آسايش واقعي ، بايد از راهكارهاي بسياري آگاهي داشتم . اما هريك از بر چسب هايي كه من به خودم زده بودم باعث ميشد كه از احساس اشتباه رها شوم يعني خطاهاي خود را توجيه ميكردم و سعي و تقلا ميكردم كه خود را اثبات كنم . از الانان سپاسگزارم ، اكنون آسانتر مي پذيرم كه من گاهي اوقات افكار را مي نوشم و گاه غرغره ميكردم .و گاهي بر آنچه موجب لغزش من ميشد انگشت مي گذاشتم . من ناچار نيستم بهتر يا متفاوت از ديگران عمل كنم . بهترين كاري كه مي توانم انجام دهم ، به اندازه كافي خوب بودن است . ميتوانم آرامش داشته باشم و از شوخي لذت ببرم .

ياد آوري امروز

الانان مرا تشويق ميكند تا افكار و اعمال خويش را بررسي كنم . اما معناي اين عمل خود شيفتگي نيست و نيز به معناي اين نيست كه تا سر حد مرگ خود را مجازات كنم . وقتي كه خود را همان طور كه هستيم مي پذيريم ، با احساس احترام بيشتري زندگي خواهيم كرد " گاهي اوقات آنقدر به سختي تلاش ميكنم كه قادر نيستم نوري كه ما در جستجوي آن هستيم و در درون ما وجود دارد را ببينيم