انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: روز به روز-31شهریور
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.

31 شهريور هر چيزي كه مي‌شكند از ارزش مي‌افتد، فقط يك چيزي است كه وقتي مي‌شكند به ارزش مي‌رسد و آن دل است. ما دل شكستگان در دام وابستگي و هم‌وابستگی‌‌ها وقتي كنار هم قرار مي‌گيريم و همديگر را دعا مي‌كنيم، در جمع ما خداوند حضور پيدا مي‌كند و به جمع ما خير و برکت آرامش را هديه مي‌دهد. آيا براي درك بهتر خداوند به ذهن بيمارم و يابه قلب شكسته‌ام رجوع و توجه مي‌كنم؟ امروز مي‌دانم كه ذهن بيمارم در هر رابطه‌اي ابتدا مي‌ترسد و اين ترس براي درك بهتر از خداوند كارساز نيست، ولي قلب شكسته جايگاه خداوند است، قلب من منزل عشق و كانون خدمتگزاري بدون ترس است، فقط در مواقعی که با خداوند الفطی دارد. ذهن من ترسو ولي کاملاً خدايي شده است. امروز مي‌دانم كه ترس‌هاي من زياد مربوط به وابستگي‌ و هم‌وابستگی‌ها نيست. بلکه ترس من طبق عادت دوران کودکی از چگونگي ارتباطات و گذاشتن روابط اجتماعي و تغيير و رشد پیدا کردن توسط خودم مي‌باشد. با شریک کردن و حضور خداوند در وجود سردم، به گرما و حرارت عشق تبديل مي‌شود. سير و سلوك در زندگي يك حقيقت است!