انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: 15 شهریور-روز به روز
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.

15 شهريور امروز حق دارم در خلوت اطاقم نيم ساعت با خودم خلوت كرده و در حالت مراقبه با خداي خودم گفتگویی داشته باشم. مي‌خواهم امروز میدان و چهارراه ذهن شلوغم را خلوت كرده و به خودم و نياز معنويم ارزش و اهميت قائل شوم. مي‌خواهم به درگيري‌هاي فكري كه براي من به گونه‌اي وابستگي دردناكي شده است، مدتي رهايي و آرامش دهم. امروز مي‌خواهم در سیروسلوک و معاشقه با خدايم بي‌مهابا باشم. مي‌خواهم در ارتباطم ديوانگي كنم. عاشقانه و از روی نیازم به او بگويم كه چقدر به او احتیاج دارم. امروز مي‌خواهم در مراقبه‌ام به او اجازه دهم من را ببوسد، مرا به آغوش بكشد و نوازشم كند. مي‌خواهم از وجود نازنينش انرژي زیادی بگيرم. مي‌خواهم در گوشه‌ي خلوت اطاقم در اوج تلاطم و پريشاني افكار، احساس كنم كه تنها نيستم. ذهن خود را باز مي‌گذارم تا خداوند پيامش را به من برساند. آيا حق دارم نيم ساعت مشغول دعا و مراقبه و عبادت باشم؟ آيا حق دارم وقتی برای سیرو سلوک به خودم بدهم، تا در عالم معنا در كنار نيروي برترم كه همه‌ی رمز بهبودی و چيزمایی که به من کمک کند، در دستان توانمندش قرار دارد در آرامش باشم؟ حق داري در آرامش و خلوت به خودت برسي!