انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: جوك مردها و همسراشون
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
[bgcolor=#FFF0F5]مردها بر اثر كمبود عاطفه ازدواج مي كنند[/bgcolor]

[bgcolor=#FFF0F5]بر اثر كمبود حوصله طلاق مي دن[/bgcolor]

[bgcolor=#FFF0F5]ولي نكته جالب اينه كه بر اثر كمبود حافظه دوباره ازدواج مي كنند !!!! ؟؟؟؟؟؟؟[/bgcolor]

[bgcolor=#FFFFE0]مردها سه تا آرزو دارن:[/bgcolor]

[bgcolor=#FFFFE0]- اونقدر كه مامانشون مي گن خوش تيپ باشن![/bgcolor]

[bgcolor=#FFFFE0]- اونقدر كه بچه شون مي گن پولدار باشن![/bgcolor]

[bgcolor=#FFFFE0]و مهمتر از همه اينكه :[/bgcolor]

[bgcolor=#FFFFE0]- اونقدر كه زنشون شك داره زن داشته باشن !!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟  [/bgcolor]

[bgcolor=#FAEBD7]فرق پير دختر با پير پسر:[/bgcolor]

[bgcolor=#FAEBD7]  اولي موفق نشده ازدواج كنه[/bgcolor]

[bgcolor=#FAEBD7]ولي دومي موفق شده ازدواج نكنه !!! ؟؟؟[/bgcolor]

[sup][bgcolor=#F0FFF0]يه ضرب المثل آموزنده هست كه مي گه[/bgcolor][/sup][sup][bgcolor=#F0FFF0]:[/bgcolor][/sup]

[sup][bgcolor=#F0FFF0]مردن براي زني كه عاشقشي از زندگي باهاش آسون تره !!!!! ؟؟؟؟؟؟[/bgcolor][/sup][bgcolor=#F0FFF0] [/bgcolor]
[sup][bgcolor=#F0FFFF]مرد به زن: عزيزم ممنونم ازت! تو اعتقاد به دين رو به زندگيم آوردي[/bgcolor][/sup][sup][bgcolor=#F0FFFF]![/bgcolor][/sup]

[sup][bgcolor=#F0FFFF]چون من قبل از ازدواج معتقد بودم جهنم اصلا’ وجود نداره !!!!! ؟؟؟؟؟؟؟[/bgcolor][/sup]
[bgcolor=#F0F8FF]زماني كه يك زن كه با مردي ازدواج مي كند انتظار دارد كه او تغيير كند ولي اينگونه نمي شود[/bgcolor]

[bgcolor=#F0F8FF]زماني كه يك مرد با زني ازدواج مي كند مطمئن است كه آن زن تغيير نمي كند و اينگونه مي

شود[/bgcolor]

[bgcolor=#FFFFE0]يك زن در بحث حرف آخر را مي زند[/bgcolor]

[bgcolor=#FFFFE0]بعد از آن، هر حرفي كه مرد بزند، شروع يك بحث جديد است[/bgcolor]

[sup][bgcolor=#FFFFE0]و خداوند زن را آفريد تا هيچ مردي به مرگ طبيعي نميرد [/bgcolor][/sup]
[sup][bgcolor=#E6E6FA]بيشتر مردان موفقيت شون رو مديون زن اولشون هستند و[/bgcolor][/sup]

[sup][bgcolor=#E6E6FA]زن دومشون رو مديون موفقيت شون !!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟[/bgcolor][/sup][bgcolor=#E6E6FA] [/bgcolor]
[sup][bgcolor=#FFFFE0]مرد اولي: امان از دست اين زنها!؟ زنم تمام دارائيمو برداشت و رفت[/bgcolor][/sup][sup][bgcolor=#FFFFE0]![/bgcolor][/sup]

[sup][bgcolor=#FFFFE0]دومي: خوش به حالت! زن من تمام دارائي مو برداشت و نرفت !!!! ؟؟؟؟؟[/bgcolor][/sup][bgcolor=#FFFFE0] [/bgcolor]