[bgcolor=#ffffff]مرد پارسی دروغ نگوید حتی بهنگام مرگ در جنگ (کوروش بزرگ)[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffff]توصیه دیگر من به تو این است که هرگز دروغگو و متملق را به خود راه نده; چون هردوی انها افت سلطنت هستند و بدون ترحم, دروغگو را از خود دور نما(داریوش بزرگ)[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffff]من برپایه راستی رفتار کردم;نه به ناتوان بد کردم و نه به توانا.(داریوش کبیر)[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffff]انچه موافق راستی است میل من است و انچه خلاف راستی است به شدت با ان مخالفم
(داریوش کبیر)[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffff]راستی خوشبختی است,[/bgcolor][bgcolor=#ffffff]و خوشبختی از ان کسی است که راستی را تنها برای راستی بخواهد.(زرتشت)[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffff]مرا به سوی راتی که در جستجویش هستم , راهنمایی کن و با ارامش همراه و همگام نما. (هات43)[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffff]دروغکاران از نیروی افرینند و پیش برنده ی تو بهره ای نخواهند گرفت ولی پیروزی و خوشبختی در پایان کار از ان راستکاران خواهد گردید.[/bgcolor]
کسی که دروغ نمی گوید،کسی که مهربان و با انصاف است،کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شود و از شادمانی دیگران شاد است…کسی که انسان را و پرنده را و گیاه را و زمین را محترم می دارد" به مقصد رسیده است"از هر راهی که رفته باشد…