انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: یادداشت های عارفانه
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
[font]- هستند کسانی که روی شانه هایتان گریه میکنند

و وقتی شما گریه میکنید دیگر وجود ندارند
[/font]
[bgcolor=#FAEBD7]- اگر باطل را نمی توان ساقط کرد می توان رسوا ساخت[/bgcolor]

[bgcolor=#FAEBD7]و اگر حق را نمی توان استقرار بخشید می توان اثبات کرد[/bgcolor]

[bgcolor=#FAEBD7]طرح کرد و به زمان شناساند و زنده نگه داشت[/bgcolor][bgcolor=#FAEBD7]![/bgcolor]

[bgcolor=#FAEBD7]دکتر علی شریعتی[/bgcolor]
[font][bgcolor=#FFF0F5]- به یک‏ جایی از زندگی که رسیدی، می فهمی رنج را نباید امتداد داد[/bgcolor]

[bgcolor=#FFF0F5]باید مثل یک چاقو که چیزها را می‏برد و از میانشان می‏گذرد[/bgcolor]

[bgcolor=#FFF0F5]از بعضی آدم‏ها بگذری و برای همیشه تمامشان کنی[/bgcolor]
[/font]
[font][bgcolor=#E6E6FA]از کسانیکه از من متنفرند سپاسگزارم، انها مرا قویتر می کنند[/bgcolor][/font]
 [font][bgcolor=#E6E6FA]از کسانیکه مرا دوست دارند ممنونم،آنان قلب مرا بزرگتر می کنند.[/bgcolor][/font]

[font][bgcolor=#E6E6FA]ازکسانیکه مراترک می کنندمتشکرم ، آنان به  من می اموزند که هیچ چیزتاابد ماندنی نیست .[/bgcolor][/font]

[font][bgcolor=#E6E6FA]از کسانیکه با من میمانند سپاسگزارم ، آنان به من  دوست واقعی را نشان می دهند.[/bgcolor][/font]

[font][bgcolor=#E6E6FA]                                                                          کوروش کبیر[/bgcolor][/font]
دوستی نعمت گرانبهائی است ،خوشبختی رادوبرابر می کندوبه بدبختی تخفیف میدهد
جهنم خالی است چون همه دیوها اینجا هستند.
اگر انجام دادن، به اندازه دانستن نیک از بد آسان بود، نمازخانه­ها کلیسا بودند و کلبه درویشان قصر پادشاهان.
نه خوب است و نه بد؛ فکر ماست که از آن خوب یا بد می­سازد.
[bgcolor=#E6E6FA]مثل امواج که به سوی ماسه­های ساحل شتابانند لحظات ماست که برای رسیدن به پایان بی­قرارند.[/bgcolor]

صفحه‌ها: 1 2