[font]کره الاغی با حسرت از باباش میپرسه:بابایی الاغا هم زن میگیرن؟باباش میگه آره[/font][font]پسرم اتفاقا تو دنیا فقط الاغا زن میگیرن[/font] [font]یه ۶۰ تا جک از بهترینا گذاشتم[/font]
[font]ناشناس : سلام خوشگله ،دوست پسر داری ؟[/font][font] [/font][font]دختر :بله ،شما؟[/font][font] [/font][font]ناشناس : من داداشتم ،صبر کن بیام خونه به حسابت میرسم !![/font][font] [/font][font]شماره ناشناس بعدی :[/font][font] [/font][font]ناشناس : دوست پسر داری؟[/font][font] [/font][font]دختر : نه نه اصلا[/font][font] [/font][font]ناشناس : من دوست پسرتم ... واقعا که ...[/font][font] [/font][font]دختر : عزیزم به خدا فکر کردم که تو داداشمی !!![/font][font] [/font][font]ناشناس : خوب داداشتم دیگه ،صبر کن خونه برسم من میدونم و تو....![/font]
[font]خرگوش میره تو جنگل روباه رو میبینه که داره تریاک می کشه،[/font][font]میگه آقا روباهه این چه کاریه؟! پاشو بدوییم... شاد باشیم![/font][font]می رن تا می رسن به گرگه. می بینن داره حشیش می کشه،[/font][font]خرگوش می گه آقا گرگه این چه کاریه؟! پاشو شاد باشیم! بدوییم![/font][font]گرگم پا می شه می رن 3 تایی می رسن به شیره، می بینن داره[/font][font]تزریق می کنه.[/font][font]خرگوش می گه آقا شیره این چه کاریه؟! پاشو بدوییم... ورزش کنیم...[/font][font]شاد باشیم! شیره می پره میخورش![/font][font]گرگ و روباه می گن چرا خوردیش؟! این که حرف بدی نزد![/font][font]شیره می گه: نه بابا! این پدرسگ هر روز یه قرص اکـس می زنه میاد[/font][font]مارو دور جنگل میدوونه![/font]
من حداقل 15 حقیقت رو راجع به شما میدونم:
1. الان توی اینترنتی
2. الان توی صفحه منی
3. یک انسان هستی
4. الان داری پست منو میخونی
5. تو نمیتونی با زبون بیرون بگی ژ
7. الان داری امتحان میکنی
8. الان خنده ات گرفت
9. اصلا ندیدی که عدد 6 رو جا انداخته ام
10. الان چک کردی ببینی واقعا جا انداختم عدد 6 رو یا نه
11. الان باز خندیدی
12. نمیدونی که من یه عدد رو هم چند بار نوشتم
13. الان چک کردی ببینی کدومه
14. پیداش نکردی و داری فحشم میدی
15. ولی نمیدونی که منم دارم به تو میخندم چون منظورم عدد 1 بود که 7 بار تا الان نوشتم
روزی شیخی به یک گدا رسید
اما گدا به شیخ نرسید
بنا براین شیخ مقام اول را کسب کرد و
گدا دوم شد.
تا مسابقاتی دیگر خدا یارو نگهدارتون.
[img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img]