انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: خواسته‌ها
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
 [bgcolor=#ffffe0]سفره ای که در آن مهر و محبت پخش می کنند[/bgcolor] 

[تصویر:  483353.jpg]

[bgcolor=#E6E6FA]و خدا بنده نواز است. بزرگ است، آنقدر که دلم را غرق نور می کند.[/bgcolor]

[bgcolor=#E6E6FA]لبخند همه ی شما را از خدا آرزو می کنم.[/bgcolor]

[bgcolor=#E6E6FA]یادتان نرود،[/bgcolor]

[bgcolor=#E6E6FA]پشت بند همه ی آرزوها بنویسید،[/bgcolor]

[bgcolor=#E6E6FA]اگر صلاح می دانی.[/bgcolor]

[bgcolor=#FFFFE0]چراغ های رنگی کوچک[/bgcolor]

[تصویر:  5707_6822.jpg]

[bgcolor=#FFF0F5]در باغچه افکارم مراقبم چگونه فکرهایم را اینجا و آنجا رها کنم. برای گل ها آرزوهایم را زمزمه می کنم[/bgcolor]

[bgcolor=#FFF0F5]و از هدفهایم می گویم و از[/bgcolor]

[bgcolor=#FFF0F5]و امیدهایی که از آنها جان می گیرم.[/bgcolor]

[bgcolor=#FFF0F5]می دانم آنها آنجا هستند تا برای فرشته ها استراق سمع کنند و[/bgcolor]

[bgcolor=#FFF0F5]گل ها چرغ های رنگی کوچکی از خورشید هستند که در هنگام تاریکی، زمانی که

ابرهای تیره بر افکارمان سایه افکنده، نور خورشید را از آن می گیریم[/bgcolor]

[bgcolor=#E6E6FA]دنبال چه سبک زندگی‌ اي هستم؟[/bgcolor]

[تصویر:  Doriah.jpg]

[bgcolor=#fff0f5]می‌توانیم با داشتن تصویر واضحی از موقعیتی که سعی داریم به آن برسیم از «صدای درونی» برای پیداکردن مسیرمان بهره بگیریم.[/bgcolor][bgcolor=#fff0f5]با یادگیری شناسایی صدا و گوش‌سپردن به نصایحش، خیلی زود وارد داستان موفقیت بعدی می‌شویم و ضمانت الهام‌بخشی بعدی را برای برنامه‌ی خارق‌العاده «شاد بودن» فراهم می‌آورد. آیا «برنامه» مسئول موفقیت ماست؟[/bgcolor]
[bgcolor=#fff0f5]موفقیت در نتیجه‌ی آمادگی شخص برای دریافت الهام و آن‌گاه تمایل توجه به آن و انجام آن‌چه می‌گوید به‌دست می‌آید. من آموخته‌ام که قبلِ گرفتن تصمیمات بزرگ باید ابتدا تصویری واضح در ذهن داشته باشم و نتایجی را که در جست‌وجوش هستم روی کاغذ پیاده کنم.[/bgcolor]
[bgcolor=#fff0f5]دنبال چه سبک زندگی‌یی هستم؟ دلم می‌خواهد در چه نوع خانه‌ای زندگی کنم؟ می‌خواهم چه نوع روابطی با اعضای خانواده‌ام داشته باشم؟ دوست دارم چه نوع دوستانی داشته باشم؟[/bgcolor][bgcolor=#fff0f5]من با جزییات به این سوالات جواب می‌دهم و در واقع جواب‌ها را روی کاغذ می‌آورم. آن‌گاه در جست‌وجوِِ الهاماتی برای هدایتم برمی‌آیم. آن هنگام است که آماده‌ی شنیدن و در نظر گرفتن نصایح شخصی دیگر می‌شوم.[/bgcolor]