انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: با شنیدن شغل هر کس چه می گوییم ؟
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
 [bgcolor=#F0FFF0]نویسنده: یه روز بیا سر فرصت قصه زندگیمو برات تعریف کنم کتابش کنی![/bgcolor]
 [bgcolor=#F0FFF0]معمار: این خونه مون باید کفش سرامیک شه و آشپزخونه اش اُپن، فکر می کنی چند روزه تموم می کنی؟[/bgcolor]
 [bgcolor=#FFFFE0]اقتصاد دان: بالاخره این بنزین رو می خوان چی کار کنن؟ یه سوال دیگه: می دونی اصلاً درآمد نفتی ایران چقده؟[/bgcolor]
 [bgcolor=#FFFFE0]وکیل: من اگه بخوام حضانت بچه ام رو بگیرم چی کار باید بکنم؟[/bgcolor]
 [bgcolor=#FFFFE0]طلا فروش: الان اوضاع سکه چجوریاس؟[/bgcolor]

[bgcolor=#ccffcc]روان شناس: من الان یه چند وقتیه بچه ام شبا جاشو خیس می کنه، روزا هم بینبش فعاله، شوهرم هم شیش ماهه خونه نیومده، این اواخر همه موهاشو کنده بود، خودمم فکر کنم افسردگی گرفتم، می خوام طلاق بگیرم، بعدشم خودکشی، سم هم تهیه کردم!!!!حالا چی کار می تونی برام بکنی؟[/bgcolor]

[bgcolor=#FFFFE0]تایپیست: یه پایان نامه دارم ۹۵۸ صفحه اصلاً وقت ندارم تایپش کنم، نظر تو چیه؟[/bgcolor]

[bgcolor=#ccffcc]واقعاً چرا اینجوریه که همیشه با دیدن بقیه یاد درد و مشکلای خودمون می افتیم؟[/bgcolor]

صفحه‌ها: 1 2