[bgcolor=#ffffcc]هیس[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]هیچ نگو[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]اینجا سکوتش پر از بودن توست[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]شکستی بال پرواز را[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]نشکن شوقش را[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]که با بال شکسته می توان همچنان شوق پرواز داشت[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]هیچ گاه فکر نمی کردم بتوانم دنیایم را در دو حرف[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]خلاصه کنم[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc].....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]"[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]تو[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]"....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]فردا که به امروز نگاه کنم، نمی دانم دعایت خواهم کرد یا[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]نفرین[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]اما تأسف بار است که بازیگر اصلی فرداهایم هم تو[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]هستی[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]من کسی نبودم که به من تکیه کنی[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]درختی خشکیده بودم که بر هوا تکیه کرده بود[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]هوای اطرافش یا هوای نفس[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc].... [/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]فرقی نمی کند[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]خود در راه سقوط بودم[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]فرقی نمی کند از کدام نسلیم[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]همه سوخته ایم[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]مهم نیست به کجا[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]فقط از یادم برو[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]چیزی که زیاد آزارم می داد، نبودنت نبود[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]بیهوده بودنت بود[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]زندگی، فردا سخت تر است[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]هم غم امروز بدان اضافه شده[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]هم طاقت درد کشیدنمان کمتر گشته است[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]مثل فردا باش که امید آمدنت باشد[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc].....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]نه مثل گذشته که حسرت رفتنت بر دل بماند[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc].....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]دل را به رسم امانت به تو سپردم[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffcc]هم در رفاقت خیانت کردی هم در امانت[/bgcolor][bgcolor=#ffffcc]....[/bgcolor]