انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: بخش‌هایی از جاده زندگی
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
[تصویر:  imagesalbum_blogsky_com_6_.jpg]

[bgcolor=#fff0f5]زندگی مثل یک جاده بلند و طولانی است ...[/bgcolor]
[font][bgcolor=#fff0f5]بخش‌هایی از جاده زندگی[/bgcolor][bgcolor=#FFF0F5] پر است از فراز و نشیب .[/bgcolor]

[bgcolor=#fff0f5]یادم باشد …[/bgcolor][bgcolor=#FFF0F5] که در پس هر فرازی، فرودی هست و در ادامه هر

فرودی یک فراز ، خود را آماده نگاه دارم.[/bgcolor]
[/font]
[font][bgcolor=#fff0f5]بخش‌هایی از جاده زندگی،[/bgcolor][bgcolor=#FFF0F5] خوابــند و فریب .[/bgcolor]

[bgcolor=#fff0f5]یادم باشد…[/bgcolor][bgcolor=#FFF0F5] جاده‌ها برای رفتن ساخته شده‌اند نه ماندن. جاده‌ها برای

گذارند نه قرار.[/bgcolor]
[/font]
[font][bgcolor=#fff0f5]بخش‌هایی از جاده [/bgcolor][bgcolor=#fff0f5]زندگی[/bgcolor][bgcolor=#FFF0F5] خشن است و ترسناک .[/bgcolor]

[bgcolor=#fff0f5]یادم باشد …[/bgcolor][bgcolor=#FFF0F5] ترس به خود راه ندهم و با شهامت پیش بروم چرا که [/bgcolor]

[bgcolor=#fff0f5]خدای من[/bgcolor][bgcolor=#FFF0F5] نگران و نگهبان[/bgcolor][bgcolor=#FFF0F5] من است.[/bgcolor]
[/font]
[font][bgcolor=#fff0f5]بخش‌هایی از[/bgcolor][bgcolor=#fff0f5] [/bgcolor][bgcolor=#fff0f5]جاده زندگی[/bgcolor][bgcolor=#fff0f5] [/bgcolor][bgcolor=#FFF0F5]سرد است و برفی .[/bgcolor]

[bgcolor=#fff0f5]یادم باشد … [/bgcolor][bgcolor=#FFF0F5]گرمای دوستان خوب همراه مناسبی است برای

سفر زندگی.[/bgcolor]
[/font]

[font][bgcolor=#fff0f5]بخش‌هایی از جاده[/bgcolor][bgcolor=#fff0f5]زندگی[/bgcolor][bgcolor=#FFF0F5] پر پیچ و خم‌اند .[/bgcolor]

[bgcolor=#fff0f5]یادم باشد …[/bgcolor][bgcolor=#FFF0F5] پیچ و خم لازمه راه است! بدون آن زندگی یکنواخت

است و کسل کننده.[/bgcolor]
[/font]

[font][bgcolor=#fff0f5]بخش‌هایی از جاده زندگی[/bgcolor][bgcolor=#FFF0F5] حاشیه‌های جالبی دارند .[/bgcolor]

[bgcolor=#fff0f5]یادم باشد [/bgcolor][bgcolor=#FFF0F5]… برای لحظاتی ایستادن، لذت بردن و نفس تازه کردن،

خوب است اما باید نگاهم را دوباره به جاده بدوزم.[/bgcolor]
[/font]
[bgcolor=#fff0f5]گاهی [/bgcolor][bgcolor=#FFF0F5]جاده‌ها طولانی به نظر می‌رسند، ره توشه [/bgcolor][bgcolor=#fff0f5]یادم نرود ،[/bgcolor]
.
.
.
.
صبر

اندکی امید

و به مقدار کافی

ایمان!